Zwemmen Interval Workouts

Zwemmen Interval Workouts


Interval zwemmen is een beetje anders aan de gestage schoot of lane zwemmen vindt u meer vertrouwd zijn met. De theorie achter interval training is dat het gaat om het werken zowel aëroob en anaëroob. Dit heeft vele voordelen, waaronder het behoud van spiermassa, het verbranden van meer vet en bespaart u tijd. De volgende keer dat je hoofd voor het zwembad, sloot uw gestage zwemmen en neem het op sommige tijdstippen plaats.

beginner Workout

Ondanks het feit dat het mogelijk geavanceerde klinken, kan interval training worden afgestemd op alle niveaus. Warm-up voor drie tot vijf minuten voor het begin van uw intervallen. Zwem hard op je gekozen slag gedurende 20 tot 45 seconden, trek hem dan terug en zwemmen langzaam gedurende 60 tot 90 seconden. Trainer Adrian Bryant voegt op NowLoss.com dat je zelfs helemaal kon rusten voor 60 tot 90 seconden als u de sprint zwemmen bijzonder belastend te vinden. Herhaal dit protocol voor 10 tot 30 minuten. Als je fitter, streven ernaar om uw sprint tijd verhogen, verlagen uw rust tijd of werk je weg uit sessies van 10 minuten tot 30-minuten durende sessies

Rest-Based Workouts

Voor rust op basis van intervallen, zul je zwemmen dezelfde afstand elk interval en rust voor een bepaalde hoeveelheid tijd tussen elk. Hazen Kent op Tri-Nieuwkomers Online adviseert een training die bestaat uit tien 50-meter vrije slag zwemt met 15 seconden rust tussen elke één. Varieer uw rusttijden, afhankelijk van uw conditie en hoe hard je werkt. Als je doel om elk interval te voltooien in een matig tempo, moet 15 seconden voldoende rust, maar als je nieuw bent bij het zwemmen bent of het uitvoeren van elke sprint bij all-out snelheid, kan het nodig zijn om langer te rusten.

Timed Intervalworkouts

Om uw training naar het volgende niveau en daag jezelf verder te schakelen naar getimede interval trainingen. Stel jezelf een termijn voor elk interval - de hoeveelheid tijd die je nog hebt na het voltooien van de vereiste afstand is jouw rustperiode. Je zou kunnen besluiten om bijvoorbeeld te zwemmen twee 50-meter lengtes voor elk interval en geef jezelf een tijdslimiet van 140 seconden. Als je de twee lengten eindigen in 100 seconden, zou je 40 seconden rust te krijgen; als je 130 seconden, zou je alleen maar 10 seconden rust.

extra Tips

Gebruik je fantasie om verschillende interval trainingen gebaseerd op het idee van de rust en de tijd sessies te construeren. Het bedrag van herstel u moet betrekking hebben op hoe hard je elke sprint duwen. Als je gaat voor brak op elk interval, geef jezelf meer om in te herstellen tussen. Werken met een duik coach om ervoor te zorgen uw slagen zijn technisch correct is en dat de interval trainingen zijn het verbeteren van uw prestaties. Voor algemene fitness doeleinden, afwisselend zwemmen intervallen met interval training in de sportschool, hardlopen of fietsen.