Zware metalen en rusteloze benen syndroom

Zware metalen en rusteloze benen syndroom


Restless Legs Syndrome, beter bekend als RLS, is een neurologische aandoening die wordt gekenmerkt door een ongemakkelijk gevoel in de benen die interfereren met de juiste rust. De conditie, terwijl het minimale verschijnt, kan ernstig verstoren van een individu kwaliteit van leven. Hoewel de precieze oorzaak van RLS is nog niet geïdentificeerd, een vooraanstaande theorie is dat de aanwezigheid van zware metalen in het lichaam, zoals cadmium en thallium, bijdraagt ​​aan de aandoening.

Over het Restless Legs Syndrome

Volgens The Restless Legs Syndrome Foundation, ongeveer 10 procent van de volwassen Amerikaanse bevolking lijdt aan een zekere mate van de aandoening. Symptomen die bestaan ​​uit ongemakkelijk gevoel in de benen, toenemen wanneer de persoon gaat zitten of liggen en worden ontlast wanneer het individu staat of beweegt. In matige tot ernstige gevallen, de sensaties zijn zo storend dat ze leiden tot slapeloosheid en chronische vermoeidheid. Er is geen behandeling voor RLS.

Verdacht Oorzaken van RLS

Een specifieke oorzaak van RLS moet nog worden vastgesteld; Er zijn echter een aantal potentiële factoren die door de medische gemeenschap beschouwd als een bijdrage aan de ontwikkeling van de aandoening. Genetica lijken een rol die RLS ervaart spelen, aangezien ongeveer 50 procent van personen die lijden aan de aandoening een ouder die ook last van. Zwangerschap, ijzertekort, en chronische ziekten worden beschouwd als potentiële oorzaken ook. Zware metalen vergiftiging is uitgegroeid tot een centrale focus van onderzoek naar de oorzaak van RLS in de afgelopen 10 jaar.

cadmium Vergiftiging

Cadmium is een zeer giftig metaal dat wordt gebruikt in een verscheidenheid van dagelijkse huishoudelijke artikelen, inclusief oudere afvoerbuizen nikkel batterijen en speelgoed sommige kinderen. De meest voorkomende vorm van cadmium dat mensen blootgesteld aan komt van sigaretten. De Wereldgezondheidsorganisatie stelt de gemiddelde roker dagelijks inademen tussen 1 en 3 microgram cadmium. Wanneer mensen worden blootgesteld aan cadmium kan leiden tot ernstige spierkrampen, vooral in de kuiten, die vele leidt het vermoeden als oorzaak van RLS.

thalliumvergiftiging

Thallium is een zeer giftige zware metaal dat wordt gevonden in een verscheidenheid van gemeenschappelijke punten zoals ongedierte vergiftiging. Vroeger werd thallium gebruikt als een geneesmiddel voor de behandeling ringworm, infecties en zelfs coronaire hartziekte. Echter, in de afgelopen 20 jaar het gebruik ervan in de geneeskunde is sterk gedaald als gevolg van hoe gevaarlijk het is voor de mens. Thalliumvergiftiging kan zwelling en ernstige pijn in de benen en slapeloosheid.

overwegingen

Veel patiënten die een behandeling ondergaan om de hoeveelheid cadmium en thallium verminderen hun lichaam merken een daling van hun RLS symptomen. Er zijn verschillende alternatieve geneeskunde en holistische behandelingen beschikbaar die beweren dat ze zware metalen in het lichaam, waaronder speciale theesoorten en dieet reinigt verminderen. Hoewel veel van deze strategieën niet kan worden bevestigd door de traditionele geneeskunde, wordt het op grote schaal door alle scholen van het denken dat het drinken van grote hoeveelheden water het lichaam de natuurlijke ontgiftingsproces kan helpen aanvaard.