Zure reflux en natuurlijke remedies

Zure reflux en natuurlijke remedies

Volgens de American Association Gastroenterological, een op de 10 Amerikanen ervaart maagzuur of een soort zure reflux symptomen ten minste eenmaal per week. Zure reflux kan worden veroorzaakt door een aantal factoren, met inbegrip van bepaalde medicijnen, voedingsmiddelen of stress. Afgezien van maagzuurremmer medicijnen, zijn er een aantal natuurlijke remedies voor zure reflux en indigestie te verlichten.

types

Zure reflux of gastro-oesofageale reflux, is een aandoening waarbij zuren in de maag stroomt terug in de slokdarm. De esophagus sfincter werkt als een klep tussen de maag en de slokdarm. Wanneer de klep niet goed na het eten van bepaalde voedingsmiddelen sluit, komt het maagzuur niet in de maag en stroomt terug in de slokdarm. Symptomen geassocieerd met zure reflux, zoals een zure smaak in de achterkant van de mond of braken. Gastro-oesofageale reflux ziekte of GERD, wordt vaak beschouwd als een soort van zure reflux, maar is eigenlijk een chronische aandoening. Dezelfde symptomen zijn geassocieerd met GERD zoals met zure reflux, maar kunnen ook hoesten of moeite met slikken. GERD kan leiden tot meer ernstige problemen, zoals zweren of vernauwing van de slokdarm. Last, is zure oprispingen nauw verwant aan zure reflux en GERD maar de symptomen enigszins verschillen. Zure indigestie veroorzaakt meestal een branderig gevoel in de borst of keel en komt door een reflux van zuur in de maag, dus wordt vaak aangeduid als maagzuur.

Oorzaken

Er zijn vele oorzaken van zure reflux echter medicijnen en voedsel keuzes zijn de meest voorkomende. Bepaalde geneesmiddelen zoals aspirine, anti-inflammatoire geneesmiddelen en pijnstillers kunnen chronische maag veroorzaken. Naast geneesmiddelen, kan voedsel zoals gebakken of vette voedingsmiddelen, chocolade, koolzuurhoudende dranken en cafeïne bijdragen aan zure reflux symptomen. Levensstijl zoals obesitas, roken en stress zijn andere bekende oorzaken van zure reflux. Bepaalde medische aandoeningen, zoals zwangerschap of hiatial hernia kan het risico op zure reflux symptomen verergeren.

het voorkomen

Een oplossing voor het voorkomen van zure reflux kan net zo makkelijk als het veranderen van je garderobe. Kleding die goed past rond de buik kan de maag knijpen en dwingen voedsel tegen de slokdarmsluitspier. Dit veroorzaakt op zijn beurt voedsel en zuur tot terugvloeiing in de slokdarm. Bij de keuze van kleding, niet dragen van strakke riemen of jeans of slenderizing onderkleding die de maag kunnen knijpen. Het dragen van strakke kleding na het eten van een grote maaltijd kan in het bijzonder induceren de zure reflux symptomen.

Eten Triggers

Zoals hierboven vermeld, voedingsmiddelen zijn vaak het meest veelvoorkomend probleem van zure reflux symptomen. Voedingsmiddelen die zure reflux veroorzaken cafeïne dranken zoals koffie en thee, alcohol, gebakken of vet voedsel, chocolade en citrusvruchtensappen. Kruidig ​​voedsel worden vaak gedacht aan zure reflux veroorzaken, maar dit is niet altijd waar. Soms eten grote porties kunnen bijdragen aan zure reflux symptomen. Voor degenen die lijden aan maagzuur of andere zure reflux omstandigheden, het eten van kleinere porties en selectief op voedsel keuzes zijn de meest effectieve manieren om de natuurlijke genezen de aandoening. Tracking voedselconsumptie met een eetdagboek wordt vaak aanbevolen. Het bijhouden van een eetdagboek zal helpen bepalen welke voedingsmiddelen vaakst veroorzaken de zure reflux en maagzuur symptomen. Het beperken van de consumptie triggering voedingsmiddelen is een effectieve methode om reflux te voorkomen. Bovendien zitten gedurende 45 minuten na een maaltijd kan helpen bij het verminderen van de incidentie van reflux. Evenzo eten van minstens 02:58 uur voor het slapengaan nachtelijke reflux symptomen kan verlagen.

Genezing Foods

Zoals bepaalde voedingsmiddelen kan bijdragen aan maagzuur, zijn er andere voedingsmiddelen die kunnen helpen genezen zure reflux. Yoghurt en kefir zijn de meest bekende voedsel dat maagzuur kan remmen door de aanwezigheid van gezonde bacteriën. Bepaalde groenten zoals wortelen en broccoli kan ook van nature genezen zure reflux. Broccoli bevat een stof genaamd sulforafaan dat de groei van bepaalde bacteriën zoals Helicobacter pylori, die gastrointestinale ziekte veroorzaken verbiedt. Volgens het tijdschrift & ldquo; Cancer Prevention Research & rdquo; in 2009, & ldquo; De behandeling met sulforafaan-rijke broccoli spruiten lijkt het maagslijmvlies tegen H. pylori-oxidatieve stress te vergroten & rdquo.;

probiotica

Bacterieculturen in probiotica zoals Lactobacillus zijn bekend om te helpen bij verschillende maagkwalen, zoals brandend maagzuur en reflux. Steven D. Ehrlich, NMD, van de Universiteit van Maryland Medical Center, merkt op dat & ldquo; probiotische supplementen met 5-10000000000 kolonievormende eenheden per dag kan helpen met de spijsvertering gezondheid & rdquo.; Probiotica zijn gezonde, goede bacteriën die het darmkanaal bekleden. Probiotica kunnen helpen een evenwicht in het spijsverteringsstelsel tussen goed en schadelijke bacteriën te behouden. Sommige probiotische supplementen moeten worden gekoeld voor het beste resultaat.

kruiden

Zoethout en pepermunt kruiden kunnen natuurlijke genezing voor maagreflux promoten. Zoethout kan helpen beschermen tegen maag schade als gevolg van anti-inflammatoire geneesmiddelen. Volgens de & ldquo; Journal of Pharmacy en Farmacologie & rdquo; gepubliceerd in 1994, & ldquo; Zoethout beschermt tegen maagzweren veroorzaakt door aspirine & rdquo.; De aanbevolen dosering van zoethout extract bedraagt ​​250 tot 500 mg driemaal daags, gekauwd één uur vóór of twee uur na de maaltijd. Pepermunt olie wordt ook aanbevolen voor natuurlijke verlichting van de maag voorwaarden. Volgens het medische tijdschrift 2007 & ldquo; spijsvertering en leverziekte, & rdquo; & Ldquo; De behandeling met pepermuntolie verbetert buikklachten & rdquo.; Pepermunt kan één tablet 2-3 maal daags worden geconsumeerd kunnen helpen verlichten maagdarmklachten waaronder zuurbranden.