Zumba Tips

Zumba Tips


Zumba is een spannend alternatief voor uw typische aërobe fitnesslessen. Het combineert een steenworp afstand van Latijns-Amerikaanse dansen - zoals salsa en merengue - met krachttraining, vaak tot snelle en leuke Latijnse ritmes. De lessen duren meestal ongeveer een uur en worden aangeboden op sportscholen over de hele Verenigde Staten en de wereld. Klik hier voor de volledige voordelen van uw Zumba ervaring met het voorbereiden van een volledige, leuke training.

Zumba Basics

Zumba Tips

Zumba is uitgerust met salsa moves.

De basis formaat van een Zumba les is om te beginnen met een makkelijk heen en weer bewegen als samba op te warmen het lichaam. Eenmaal opgewarmd, de instructeur leidt u door een aantal dansstijlen, zoals hiphop, reggaeton, salsa en reggae. De bewegingen zijn ingeschakeld om de vijf minuten of zo. Deze vorm van interval training zorgt voor een gevarieerde hartslag en ademhaling, afhankelijk van de dans en helpt het lichaam te houden haar metabolisme door het verbranden van calorieën en het opbouwen van spieren.

Draag kleren die je kunt verplaatsen in

Zumba Tips

Gym kleren zijn prima voor Zumba.

Draag comfortabele kleding die je bezwete kunt krijgen, zoals T-shirts, shorts en andere reguliere sportschool kleren licht. Als het mogelijk is, schoenen dragen bedoeld voor het dansen, niet voor het draaien, als de loopvlakken van loopschoenen stevig grip van de vloer. In Zumba, de voeten draaien en twist. Loopschoenen kunnen verwondingen veroorzaken.

Drink voor en tijdens de les

Zumba Tips

Drink water voor Zumba les.

Zoals bij elke training, hydrateren vooraf. Drink een glas water of een sportdrank thuis en breng een fles water naar Zumba les.

Enjoy Yourself

Zumba is bedoeld om een ​​funky mix tussen een partij en een training klasse. Geniet van jezelf en krijgen in de bewegingen, zelfs als je denkt dat je dom kijken. Vergeet niet dat Zumba gemakkelijker zal krijgen met de praktijk en plezier hebben.