Zult gewicht Loss & Dieet Reverse type 2 diabetes?

Diabetes is een gevaarlijke ziekte die veel meer problemen dan alleen de insuline problemen het begint met veroorzaakt. Degenen die diabetes hebben, kunnen geen insuline goed te kunnen verwerken, zodat hun bloedsuiker is altijd het gevaar op het krijgen van te hoog. Diabetici moeten altijd toezicht op hun bloedsuikerspiegel en wees voorzichtig te veel suikerhoudende of high-carb voedingsmiddelen niet te eten.

Type 2 diabetes, ook wel bekend als ouderdomsdiabetes, kan niet worden genezen, maar u kunt het voorkomen en zelfs omkeren een aantal van de gevolgen van het door een aantal eenvoudige veranderingen in levensstijl.

Low-Fat veganistisch dieet

Artsen adviseren meeste diabetici een speciaal dieet beginnen, maar het soort dieet aanbevolen enigszins afwijkend. Een dieet dat met name de belofte heeft aangetoond in het omkeren van diabetes type 2 is een low-fat veganistisch dieet.

A 2006 klinische studie gepubliceerd in Diabetes Care studeerde diëten voor type 2 diabetes. Alle deelnemers aan de studie werden op speciale diëten gezet. Sommigen van hen werden toegewezen aan een vetarm veganistisch dieet, terwijl anderen op een ander dieet dat richtlijnen van de American Diabetes Association gevolgd werden gezet. Drieënveertig procent van die van de laag vetgehalte vegan dieet konden de hoeveelheid medicatie die ze nodig hebben om hun diabetes te verminderen, terwijl 26 procent van die anderzijds dieet konden ook de hoeveelheid medicatie te verminderen.

Hoewel deze studie geeft wel een hoger slagingspercentage met de vetarme veganistisch dieet, het toont ook aan dat alleen al op een speciaal dieet voor diabetes zal helpen bij de controle van de ziekte.

Dr. Neal Barnard leidde de studie uit 2006, en hij creëerde een programma dat hij zegt zal het type 2 diabetes te keren. Dr. Barnard beveelt aan dat u begint met het uitsnijden van dierlijke producten, die vet bevatten. Vet is gekoppeld aan insulineresistentie, dus snijden uit je dieet zal helpen de controle van uw diabetes.

Nadat u uitknippen dierlijke producten, neem een ​​korte blik op een glycemische index. De glycemische index laat zien welke voedingsmiddelen uw bloedsuikerspiegel de snelste zal verhogen. Vermijd voedingsmiddelen op de hoge index lijst glycemische. In plaats daarvan kiezen voor voedingsmiddelen aan de lage glycemische index kant van de lijst.

Gewichtsverlies

Een ander belangrijk onderdeel voor het beheersen van diabetes is gewichtsverlies, en als je naar aanleiding van de voor u voorgeschreven dieet, bent u zeker om gewicht te verliezen. Een optioneel onderdeel van het programma Dr. Barnard's gaat Volumetrics. Deze stap moet u om calorieën te tellen en zich richten op voedingsmiddelen die minder calorieën dan gram per portie te hebben. Soepen, salades en voedsel gekookt in water zijn allemaal goede keuzes voor het volgende Volumetrics.