Zuigelingen en Boat Safety

Zuigelingen en Boat Safety

Voor sommige gezinnen, varen is een favoriet tijdverdrijf en een die ouders graag met hun kinderen te genieten. Maar die een zuigeling aan boord van een schip vereist bepaalde voorzorgsmaatregelen om de veiligheid van deze kwetsbare passagiers kunnen waarborgen. Het water, de beweging en de zon alle risico's voor baby's, dus zorg ervoor dat u weet hoe u uw kind adequaat te beschermen voordat u van plan een boot uitje.

Het kiezen van een reddingsvest

Hoewel niet alle staten vereisen dat baby's te dragen reddingsvesten, een zwemvest of PFD, is absoluut essentieel voor uw baby te beschermen aan boord van een boot. Kies een Type II PFD die overeenkomt met uw kind gewicht en heeft een kruisband aan de jas omhoog kruipt te houden. Kijk voor een label met de tekst "Goedgekeurd voor gebruik op pleziervaartuigen en geĆÆnspecteerde commerciĆ«le schepen niet met passagiers te huur, personen die zwaarder __ pond.," Of iets dergelijks. Gebruik nooit water vleugels, armbanden of opblaasbare water speelgoed in plaats van een goed passende PFD.

Testen Life Jackets

De Tennessee Agentschap Resources Wildlife adviseert het testen van de pasvorm van uw kind PFD door het opheffen van uw baby met de schouders van het vest. Zijn oren en kin mag niet glijden door de hals gat. Voordat u de boot aan boord, het testen van de PFD in het water door het beveiligen van uw kind in de jas en het krijgen in het water met haar. De PFD moet haar gezicht-up te houden wanneer ze alleen zweeft.

kleine Baby's

De US Coast Guard adviseert tegen het nemen van kinderen onder de 18 lbs. op een boot. PFDs voor baby's die kleine niet goed passen of uit te voeren als ze moeten in het water. Als je een klein kind aan boord moeten nemen, zeker voor haar zwemvest te testen, zowel in en uit het water van tevoren om ervoor te zorgen dat ze niet een vrije doorgang richting de nek gat en dat haar hoofd boven water te blijven als ze drijvende vrij.

zon Veiligheid

Baby's zijn bijzonder kwetsbaar voor zonnebrand op het open water, zodat je baby te houden als beschermd als mogelijk met behulp van een breedgerande hoed met een kinband en UV-beschermende kleding. Gebruik sunblock op baby's 6 maanden of ouder, suggereert dat de Amerikaanse Food and Drug Administration. Het beste is om de jongere kinderen uit de zon te houden. Als uw boot heeft een luifel, houd uw baby onder zijn schaduw zo veel mogelijk of gebruik maken van een paraplu. Je baby kan gemakkelijk uitgedroogd door de zon en warmte te worden, dus breng veel vocht aan boord, en bieden ze aan haar vaak.

overwegingen

Baby's moeten onder permanent toezicht van volwassenen op de boot en het dock, en volwassenen moeten goed passende zwemvesten te dragen; uw baby heeft je nodig om veilig te zijn om haar te beschermen. Iedereen die het kijken naar de baby of het besturen van de boot zich moeten onthouden van het drinken van alcohol. Laat uw baby in zijn auto stoel op de boot, omdat het snel zou zinken in het geval van een ongeval. Houd altijd uw baby strak wanneer de boot in beweging is. Als je in een motorboot, herinneren de bestuurder golven langzaam te nemen om de rit soepel te houden; de plotselinge schok van het nemen van hobbelige water snel kan een baby hoofd rond snap.