Zorg voor Pijnlijke Tight Hamstrings

Zorg voor Pijnlijke Tight Hamstrings

Uw hamstrings zijn de drie spieren dan bevinden zich in de achterkant van je dij. De spiergroep is groot, die loopt van je bekken tot net onder je knie in het onderbeen. Hamstring letsels zijn vaak voor bij atleten, trekt en stammen van overbelasting strakke hamstrings kan heel pijnlijk worden. Strakke hamstrings die scherpe pijn of een gegeneraliseerde pijn in het bovenbeen veroorzaken dient te worden thuis verzorgd; Als je pijnlijk strakke hamstrings niet verbeteren met zelfzorg, een afspraak met uw arts.

RIJST

RICE staat voor rust, ijs, compressie en elevatie en is de standaard eerste lijn loop van de zorg als je lijdt aan een pijnlijke hamstring die is gespannen als gevolg van krapte. Icing je hamstrings gedurende 20 minuten een paar keer per dag kan een deel van de pijn te verlichten en de zwelling te verminderen. Compressie van een elastische bandage en elevatie ook zwelling beperken, wat op zijn beurt helpt de pijn wijken. Het nemen van een onderbreking van uw dagelijkse activiteiten geeft je strakke, gespannen en pijnlijke hamstrings tijd om te genezen zonder verergeren het probleem. Afhankelijk van de reactie van je lichaam, kun je alleen maar hoeft te RICE principes toe te passen voor een paar dagen, maar ernstige spanningen kan meer tijd om te genezen te nemen.

Warmte

Onderzoekers van zowel de Universiteit van Kentucky en de Universiteit van Texas aan een regime van vochtige warmte om los te strakke hamstrings zonder bij te dragen om de pijn. Het aanbrengen van een warmte pak verwarmd tot een temperatuur van 160 graden Fahrenheit naar atleten die hamstring krapte, geholpen bij het geven van de hamstring meer flexibiliteit bij het gemeten tijdens stretching meegemaakt. Vochtige warmte, voorzichtig gebruikt in 20 minuten sessies brandwonden te voorkomen, kan in combinatie met dynamische rekken van de dijbeenspieren worden gebruikt om stammen te voorkomen en om een ​​aantal van de pijn die voortkomt uit gewone losser te maken. Een massage, geleverd door een sport-trainer of fysiotherapeut kan ook nuttig volgende vochtige hitte.

stretching

Stretching strakke hamstrings is een effectieve manier om los te komen van de spieren, die enkele van de pijn geassocieerd met de aandoening te verlichten. Strek alleen binnen je grenzen; Als het traject is pijnlijk, niet duw jezelf, maar net zo ver gaan als je kunt zonder pijn. Een flexibel rek zodat de hamstrings genoemd rijwiel bal kan worden uitgevoerd zonder buiten een muur of een stoel voor steunmateriaal, indien nodig. Ga op een been en brengen het andere been, knie gebogen, zodat uw bovenbeen parallel aan de vloer is. Zwaai je onderbeen en terug, de uitbreiding en het buigen van de knie. Werk langzaam om pijn te vermijden. Voer een andere status hamstring stretch door de invoering van één been in het bijzijn van je, knie recht en toe te wijzen aan het plafond. U zult dragen gewicht op je hiel. Leun naar voren op je voorste been buig uw achterste been iets op en leg je handen op je rug dij om jezelf te ondersteunen. Je moet een stuk voelen in hamstring je voorste been als je naar voren leunen.

overwegingen

Je strakke hamstrings misschien niet het gevolg zijn van onvoldoende stretching, maar voor veel mensen is dit een belangrijke oorzaak. Sommige mensen zijn een genetische aanleg voor hebben strakke dijspieren, die pijn kan maken als je niet de tijd om uit te strekken grondig voordat een training te nemen. Een andere oorzaak voor het pijnlijk strakke hamstrings is de gevolgen van een rugblessure. Mensen die last hebben van pijn in de onderrug, zoals van een hernia, vaak last van stijve spieren in de rug evenals zenuwpijn die zich uitstrekt langs het been, de zogenaamde ischias. Zowel de rug stijfheid en ischias kan ertoe leiden dat u onvrijwillig scherpen uw hamstrings.