Zomerkampen voor kinderen leren hoe om te zwemmen

Zomerkampen voor kinderen leren hoe om te zwemmen


Tijdens de zomer veel kinderen kiezen om te leren zwemmen of versterken van de aquatische vaardigheden die ze al hebben. Zwemmen kampen studenten in staat stellen meer vertrouwen in hun vaardigheden te verwerven, alsmede om eventuele zwakheden te overwinnen. Studenten vooruitgang door verschillende niveaus van het onderwijs te beginnen met een inleidend niveau tot meer geavanceerde beroerte technieken, zoals vrije slag, rugslag, vlinder en schoolslag.

Summer Swim Camps

Verbeter zwemvaardigheid door het aanmelden voor zomerkampen. Physique Swim Camp in New Jersey, Menlo zwemmen en sport in Californië en YMCA Swim Camp in New York zijn slechts enkele van de vele zomer scholen die zwemmen instructies voor de kinderen beginnen om de sport te ontdekken bieden. De vaardigheden en leren van nieuwe technieken, zoals verschillende zwemslagen en veiligheid tips, terwijl in het water. Camp Menlo Swim, net als vele kampen landelijk, biedt kampeerders dagelijks zwemlessen met instructeurs, zwembad speeltijd, groep spelletjes en ambachtelijke games.

Levels en Activiteiten

Kies een klasse-niveau geschikt is voor de zwemmer. Physique Swim School biedt verschillende niveaus, zodat zwemmers kunnen leren in hun eigen tempo. Beginner niveaus I en II zijn bedoeld voor studenten net beginnen te comfortabel in het water te krijgen. Skills leerde onder te dompelen onderwater, uitademen in het water, drijvende gevoelig en rugligging en schoppen voor en achter kruipt. De beginner II cursus heeft als doel om uit te breiden op de fundamenten van aquatische verkeer en de veiligheid vaardigheden. De groepen worden verdeeld naar leeftijd en geslacht, met een gemiddelde verhouding van zes kinderen per counselor. Alle instructeurs en raadgevers Physique Swim School zijn Rode Kruis-gecertificeerd lifeguarding, eerste hulp en reanimatie, zoals ze zijn in de meeste kampen in het hele land. Bovendien, het kamp onderhoudt een eigen gezondheidscentrum.

Planning en Time Frame

De lesroosters voor zwemt kamp varieert afhankelijk van de faciliteit, maar verschillende tijdsloten meestal zijn beschikbaar voor zowel de leerlingen en de ouders de behoeften tegemoet te komen. Menlo Swim en sport, bijvoorbeeld, biedt wekelijkse zomerkampen vanaf half juni tot eind augustus. De camping biedt ook een uitgebreid zorgprogramma gehouden in het recreatiecentrum tot 06:00

registratie

Schrijf u in voor de zomer sessies vroeg om een ​​plek voor het zwemmen klasse die uw schema past veilig te stellen. De lessen worden vaak beperkt tot een bepaald aantal studenten dus misschien wil je van te voren te registreren. Bijvoorbeeld, YMCA van New York stelt deelnemers in te schrijven voor het kamp online en vereist een volledig ingevuld inschrijfformulier. Verwacht om informatie zoals noodgevallen contact, het transport en de betaling informatie te verstrekken. Physique Swim School maakt registranten om drop in persoon of mail het inschrijfformulier en de betaling naar het adres van de school. Informeren over eventuele speciale kortingen die mogelijk beschikbaar. Menlo Swim en Sport biedt een broer of zus korting van 10 procent korting op elke extra broer of zus registrant.