Zijn Sweet Potatoes Goed voor zwangere vrouwen?

Zijn Sweet Potatoes Goed voor zwangere vrouwen?

Goede voeding is belangrijk voor iedereen. Als je zwanger bent, voeding wordt een nog hogere prioriteit, omdat u uw dieet moeten zich aanpassen aan de behoeften van uw groeiende baby's op te nemen. Je kan hebben om te stoppen met het eten van een aantal van uw favoriete voedingsmiddelen en het verhogen van uw inname van anderen. Zich meer te richten op een dieet van natuurlijke voedingsmiddelen kan je lichaam te voorzien van essentiƫle vitaminen en mineralen. Voedingsmiddelen zoals zoete aardappelen gunstig tijdens de zwangerschap vanwege hun hoge voedingswaarde.

vitamine A

Volgens de American Association Zwangerschap, als u zwanger bent, moet je verbruikt 700 microgram vitamine A per dag. Een kopje gekookte zoete aardappel met de huid heeft 1922 microgram vitamine A, bijna 300 procent van de aanbevolen dagelijkse inname.

Vitamine C en ijzer

Vitamine C is essentieel voor de absorptie van ijzer. IJzer is essentieel voor u en de gezondheid van uw baby tijdens de zwangerschap. De National Institutes of Health adviseert zwangere vrouwen consumeren 80-85 milligram vitamine C en 27 milligram ijzer per dag. Een 1-kop portie zoete aardappel gebakken in de huid bevat 39,2 milligram vitamine C, die bijna de helft van de aanbevolen waarde. Een 1-cup portie bevat ook 1,38 milligram ijzer.

Voedingsvezels

Voedingsvezels ondersteunt een goede gezondheid door de invoering van de natuurlijke bulk aan uw spijsvertering. Een van de voorkomende symptomen van de zwangerschap is constipatie. Door het consumeren van 22 tot 28 gram voedingsvezel dagelijks, vermindert de aanwezigheid van dit symptoom en spijsverteringsproblemen voorkomen. Vrouwen moeten eten 28-34 gram voedingsvezels per dag. Een 1-cup portie van zoete aardappel heeft 6,6 gram voedingsvezel, dat is belangrijk voor een voedingsmiddel.

Kalium

Volwassenen 19 jaar en ouder, met inbegrip van zwangere vrouwen, moet 4,7 gram kalium per dag verbruikt. Vrouwen die borstvoeding geven, moeten hun inname van kalium te verhogen tot 5,1 gram per dag. Zoete aardappelen bevatten 950 milligram kalium, waardoor ze een zeer voordelige voedsel maakt tijdens de zwangerschap.

Vitamine B6

Vitamine B6 is een belangrijke vitamine tijdens de zwangerschap, omdat het helpt bij de vorming van rode bloedcellen en kunnen misselijkheid voorkomen. De Amerikaanse Zwangerschap Association raadt de consumptie van 1,9 milligram vitamine B-6 per dag. Een 1-cup portie van zoete aardappel biedt bijna 0,6 milligram vitamine B-6.