Zijn Proteïnerepen gezond?

Met zo veel dekking van steroïden en andere potentieel schadelijke supplementen, is het belangrijk dat de feiten voor iedereen duidelijk gezondheid en wellness producten op de markt worden gemaakt. Een van de meest populaire van deze is het eiwit bar, die is volkomen veilig voor veel mensen leeftijden om te eten.

Veilig voor alle leeftijden

Eiwit bars zijn gezond en veilig voor de meeste mensen. Omdat de ingrediënten op de verpakking, er geen mysterieuze ingrediënten zoals hormonen.

Eiwit is essentieel

Eiwit is één van drie essentiële soorten macronutriënten (naast koolhydraten en vetten). Eiwit helpt het lichaam groeien en handhaven spier, alsook van verwonding en functie op een maximumniveau.

Laag in calorieën

Veel eiwit bars zijn ook laag in calorieën. Grotendeels bestaande uit wei-eiwit en slechts minimale elementen die dienen om textuur en smaak toe te voegen, een aantal eiwitten bars zakje slechts een kleine calorie-belasting, waardoor ze zeer geschikt voor diëten of snacks.

Extra vitaminen en mineralen

Naast eiwit meeste repen ook andere belangrijke vitaminen en mineralen. Dit zal u helpen gezond te blijven en te bevorderen total body wellness.

Meal Replacement

Sommige repen kan ook worden gebruikt als maaltijdvervanger bars. Als je op de vlucht en hebben geen tijd voor ontbijt, lunch of diner, pak een eiwit bar en tevreden te zijn terwijl u in een veel voedingsstoffen.