Zijn Gewicht Machines Beter voor Benen Than Lunges & Squats?Squats, lunges, leg-press en hamstring krullen allemaal richten op het ontwikkelen van het onderlichaam. Hoewel de oefeningen zijn tegen dezelfde spiergroepen, zijn er verschillen in de betrokken bewegingen en hoe ze werken de spieren. Machines zijn niet per se beter dan lunges of squats, of vice versa. Uw beslissing om te gaan met een over de ander op een bepaalde poot-workout dag kan er meer over wat je doelen zijn voor uw onderlichaam en uw training in het algemeen afhankelijk zijn.

samengestelde bewegingen

Lunges en squats raakte bijna alle spieren van het onderlichaam in één beweging en kunnen terug op de training de tijd gesneden door het verminderen van het aantal oefeningen die je moet uitvoeren om al deze spieren werken. Lunges en squats zijn samengestelde bewegingen, wat betekent dat ze impliceren meer dan één gewricht en meer dan een spiergroep om de oefening uit te voeren. Met de focus op het onderlichaam, lunges en squats werk je quadriceps, hamstrings, billen, kuiten en onderrug allemaal in een enkele beweging.

isolaties

In tegenstelling tot samengestelde bewegingen, isolatie oefeningen op het gewicht machines zijn waardevol voor de ontwikkeling van toon in een bepaalde spiergroep en zijn vaak nuttig voor het herstel van geblesseerde spieren of gewrichten. Gewicht machine oefeningen zoals quad uitbreidingen en hamstring krullen werk een enkele spier in isolement. Slechts één gewricht beweegt en een enkele spiergroep is gericht. Quad extensies focus op de voorkant van het bovenbeen en hamstring krullen richten de spieren aan de achterkant van het bovenbeen. Ze kunnen ook helpen bij het corrigeren van zwak-side dominantie - wanneer een been of gewricht is sterker dan de andere - door u in staat om oefeningen uit te voeren met een been op een moment.

hypertrofie

Gewicht machines zoals de leg-press en de Smith-machine zijn behulpzaam bij het tillen van zwaardere gewichten voor spier hypertrofie. Gewicht machines elimineren de instabiliteit van een barbell of uw lichaamsgewicht en kunt u zwaarder gewicht te verplaatsen, omdat je minder bezorgd over het laten vallen van een gewicht of het verliezen van je evenwicht zijn. Machines zoals de leg-press ook helpen met kracht en hypertrofie winsten door het blokkeren van je in de juiste vorm en zorgen voor de goede gewrichten en spieren het werk doen met minder hulp of vreemdgaan uit andere delen van het lichaam. Machines zoals de leg-press steunen ook je onderrug beter dan vrijstaande oefeningen, waardoor u meer gewicht te verplaatsen.

Functional Strength

Squats en lunges imiteren bewegingen die u kunt uitvoeren tijdens de non-workout activiteiten. Functionele bewegingen zoals squats en lunges niet alleen op te bouwen en de toon spieren, maar ook de voorbereiding van uw spieren en gewrichten voor soortgelijke acties in de sport of dagelijkse activiteiten. Het buigen van de knieën en het opheffen van iets zwaars is net als het uitvoeren van een kraakpand. Het bereiken van het derde honk naar een line drive in honkbal te vangen of stoppen van uw voorwaartse impuls om terug naar het bedienend lijn in tennis beide heb je longeren, zonder erover na te denken verdubbelen. Lunges en squats beter na te bootsen bewegingen die je regelmatig en kan helpen om het lichaam te voorzien en klaar voor deze bewegingen.