Zijn Geroosterde Cashewnoten gezond?

Zijn Geroosterde Cashewnoten gezond?

Geroosterde cashewnoten kan een handige en lekkere snack, hetzij op hun eigen of in een snack mix, zoals met pinda's, gedroogd fruit of andere noten. Ze kunnen gezond zijn wanneer je ze eet met mate, als onderdeel van een evenwichtige voeding, en ze hebben dezelfde voedingswaarde-informatie, of je ze droog gebrand of olie geroosterd. Praat met een voedingsdeskundige over het opnemen van geroosterde cashewnoten in uw eigen maaltijd plan.

Hart gezondheid

Geroosterde cashewnoten zijn gezond wanneer gegeten met mate, omdat ze cholesterol-vrij, en ze kunnen uw cholesterolgehalte te verlagen vanwege hun voedingsvezels en fytosterolen, volgens het Linus Pauling Institute Micronutrient Information Center. Elk greintje cashewnoten biedt 13 g totaal vetten, waaronder ongeveer 10 g onverzadigde vetten, die kunnen verlagen van uw cholesterolgehalte als je ze eet in plaats van verzadigde vetten. Geroosterde cashewnoten zijn ook hart-gezonde vanwege hun kalium, dat een gezonde bloeddruk ondersteunt.

alternatieve Protein

Gebrande cashewnoten bieden 4 g eiwit per ounce, en ze zijn een alternatieve bron van eiwit vet vlees, die rijk aan verzadigd vet en cholesterol. Met inbegrip van plantaardige eiwitten in uw dieet kan uw risico op type 2 diabetes te verminderen, volgens de Mayo Clinic. Om u te helpen voldoen aan uw eiwit aanbevelingen, moet een regelmatige dieet van 2000 calorieën uit 4 oz. per week van plantaardige eiwitten, zoals noten, zaden of sojaproducten, en een strikt vegetarisch of veganistisch, moet dieet op te nemen 15 oz. per week van noten of zaden, volgens de 2010 Dietary Guidelines van het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services.

Gewichtscontrole

Obesitas verhoogt het risico op chronische ziekten, zoals hart- en vaatziekten en diabetes type 2, en geroosterde cashewnoten kan gezond zijn als je ze gebruiken als onderdeel van een dieet om uw gewicht te beheersen. Personen die noten of pinda's eten regelmatig de neiging om lagere lichaamsgewicht, volgens de Linus Pauling Institute Micronutrient Information Center, en cashewnoten kunnen goede keuzes, omdat ze minder calorieën dan sommige andere noten. Elk greintje droge geroosterde cashewnoten levert 163 calorieën, terwijl macadamia hebben 204 calorieën per oz. Zorg ervoor dat ter compensatie van de extra calorieën uit cashewnoten door het verminderen van andere voedingsmiddelen in uw normale dieet.

overwegingen

Noten, die walnoten, hazelnoten, pecannoten en cashewnoten bevatten, behoren tot de top groepen van voedselallergenen, volgens de 2010 Dietary Guidelines van het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services. Hoewel ze hebben een hoge voedingswaarde, geroosterde cashewnoten zijn niet gezond voor u als u allergisch bent voor hen. Kies droge geroosterde of olie geroosterde cashewnoten zonder zout omdat er te veel natrium in uw dieet leidt tot hoge bloeddruk.