Zijn er Sappen je kunt drinken om gist te voorkomen?

Zijn er Sappen je kunt drinken om gist te voorkomen?

Schimmelinfecties komen vaak voor, soms pijnlijk problemen kan iedereen treffen en de meeste vrouwen zullen lijden aan een op enig moment in hun leven, volgens de National Institutes of Health (NIH). Als u vermoedt dat u misschien een overmatige groei van gist, raadpleeg dan uw arts voor aanbevelingen van de behandeling. Toch hebben sommige sappen zijn bekend om te helpen voorkomen dat de groei en de ernst van schimmelinfecties.

Schimmelinfecties

Een schimmelinfectie gevolg van een opbouw van gist in het lichaam. De meest voorkomende vorm van infectie is een vaginale infectie, vanwege de fungus Candida albicans, volgens de NIH. Gist woont typisch in kleine hoeveelheden in de vagina, mond, maagdarmkanaal en de huid zonder problemen. Bepaalde omstandigheden, zoals antibiotica, zwangerschap, diabetes en obesitas veroorzaken de gist snel en gemakkelijk groeien volgens de NIH.

Hoewel vaginale infecties zijn de meest voorkomende, kunnen mannen en vrouwen van elke leeftijd last hebben van te veel gist; ze ook vaak voorkomen in de keel en de oksels. Schimmelinfecties kunnen worden behandeld met orale medicatie, maar ze kunnen ook thuis worden bestreden door het drinken van bepaalde sappen.

Fruit Juice Therapy

Het behandelen van gist opbouw door middel van "sap therapie" is een alternatieve geneesmiddelen benadering van het elimineren van infecties. Drink een glas van bramen of cranberry sap per dag om infecties te voorkomen en om de genezing van bestaande snelheid, volgens de website MotherNature.com.

Kies een ongezoet sap concentreren in plaats van een pre-flessen sap gemaakt met suiker of glucosestroop omdat de toegevoegde suiker de groei van gist kan stimuleren. Het kan ook nuttig zijn om de cranberry of blackberry sap verdunnen met water om te bezuinigen de natuurlijke suikers, volgens MotherNature.com.

Plantaardige Juice Therapy

Als je niet van cranberry of blackberry of zijn bezorgd over de hoeveelheid suiker die van nature in fruit en bessen sappen, kan rauw groentesappen een goede keuze. De beta-caroteen in wortelsap beschermt de slijmvliezen van gist opbouw en de knoflook en gember sap helpen versterken van uw immuunsysteem om schimmelinfecties vanaf het begin af te weren, volgens de website van Health Care.

Juices & Foods te vermijden

Veel gist infecties kunnen het gevolg zijn van wat je eet en drinkt zijn. Voedingsmiddelen die rijk zijn in gist, zoals wit brood, witte bagels, pasta en andere witte-bloem voedingsmiddelen op basis van en alcohol, die ook wordt gemaakt met behulp van gist, kan bijdragen aan een overmaat in uw systeem.

Daarnaast, voedingsmiddelen en dranken met veel suiker kan een goede groeiende omgeving voor gist te creƫren; snoep, ijs, frisdrank en vruchtensappen en zoete snacks kunnen allemaal verhogen uw kansen op het ontwikkelen van een schimmelinfectie. Citrusvruchtensappen moet vooral worden vermeden.