Zijn er Herbal Behandeling voor Epididymitis?

Zijn er Herbal Behandeling voor Epididymitis?

Epididymitis is een ontsteking van uw bijbal - een buis die uw testikel verbindt met je zaadleiders. Het National Center for Biotechnology Information dat deze aandoening wordt veroorzaakt door de verspreiding van bacteriën uit de urethra naar de blaas en dat meestal optreedt bij mannen tussen de 19 en 35 Kruidenmiddelen kan een nuttig hulpmiddel behandeling voor deze aandoening. Bespreek altijd de gezondheid gevolgen van kruiden met uw arts.

epididymitis

Epididymitis, merkt MayoClinic.com, wordt vaak veroorzaakt door een bacteriële infectie, maar deze voorwaarde kan ook worden veroorzaakt door een seksueel overdraagbare ziekte, zoals chlamydia of gonorroe. Enkele van de meest voorkomende tekenen en symptomen geassocieerd met epididymitis onder een tedere, gezwollen en rood scrotum; pijn bij het plassen; een voelbare knobbel op uw testikel; penis ontlading; buikpijn; en bloed in je ejaculaat. Een hoog risico seksueel gedrag en een persoonlijke geschiedenis van seksueel overdraagbare aandoeningen zijn risicofactoren voor epididymitis.

Behulpzaam Herbal Behandelingen

Nuttige kruiden in de behandeling van epididymitis het bezit zijn van onschuldige actie - te helpen verlichten van de pijn - of antibacteriële werking, in het bijzonder kruiden die de behandeling van bacteriële infecties van de urinewegen te helpen. Voorbeelden van bruikbare pijnstillers, merkt natuurgeneeskundige arts William Mitchell, auteur van "Plant Medicine in Practice" omvatten horsemint, mint balsem en steen root. Voorbeelden van nuttige antibacteriële middelen omvatten usnea, Buchu en maïs zijde. Andere kruiden die in het verleden zijn gebruikt bij de behandeling van epididymitis onder wilg, berk, duizendblad, pulsatilla, echinacea, kava kava en zag palmetto.

Kruid in Focus

Duizendblad is een kruidenmiddel dat vaak wordt voorgeschreven bij de behandeling van epididymitis. Volgens Sharol Tilgner, een natuurgeneeskundige arts en auteur van "KruidenGeneeskunde From the Heart of the Earth", duizendblad vervult vele belangrijke gezondheid acties, zoals het verminderen van ontsteking en het verlichten van pijn. Duizendblad ook antiseptische werking en is gebruikt bij de behandeling van uiteenlopende urogenitale aandoeningen, waaronder vaginitis, bloeden aambeien en overmatige menstruatie. De bloemen en bladeren van het duizendblad plant worden het meest gebruikt in kruidengeneesmiddelen.

Waarschuwing

Verscheidene ernstige gezondheidsproblemen complicaties areassociated met epididymitis, waaronder abces in het scrotum, de dood van zaadbalweefsel veroorzaakt door langdurige verminderde bloedtoevoer en onvruchtbaarheid. Als u ernstige pijn in je scrotum, is dit een indicatie dat je meteen naar een meldkamer moet melden. Kruidenmiddelen kan een nuttige aanvullende therapie bij de behandeling van deze aandoening, hoewel niet alle kruiden geschikt is voor u en uw kwaal kan zijn. Bespreek uw geval met uw arts om te bepalen of kruiden zijn goed voor je.