Zijde en Allergieën

Zijde en Allergieën


Zijde wordt beschouwd als een luxe stof; veel mensen streven naar zijden op te nemen in hun garderobe, die soms wordt beschouwd als een statussymbool. Hoewel zijde is een natuurlijke vezel, want het bevat eiwitketens kan een allergeen zijn voor sommige mensen.

allergieën

De belangrijkste allergieën die zijde produceert zijn astma en allergische rhinitis. Symptomen van de laatste omvatten loopneus en jeukende ogen die vergelijkbaar zijn met hooikoorts zijn.

Oorzaken

Er zijn diverse oorzaken van deze allergieën. Sommige mensen kunnen allergisch zijn voor gedomesticeerde zijde, sommigen om wilde zijde en sommigen gezien als de stof dat uit kan worden gegeven door gesponnen zijde zijn. Er zijn momenten waarop de voeding van de zijderups die allergieën kunnen veroorzaken, omdat dat het dieet van de eiwitketens gevonden in de zijde vezel kan beïnvloeden.

andere oorzaken

Andere tijden sericine, een kleverige eiwit dat lagen de draad van de zijde, kan de oorzaak van de allergie. Ergens dat eiwit niet goed uit de streng verwijderd.

Silk Kleurstoffen en allergieën

De verven van zijde kan ook een oorzaak van gezondheidsproblemen. Zijde een absorberend materiaal. Daarom zal het een allergische reactie bij mensen die gevoelig zijn chemische kleurstof veroorzaken.

remedies

Als u allergisch bent zijde zijn, soms te vermijden zal het je enige alternatief zijn. Echter, als u allergisch bent voor de kleurstof zijn en hou gewoon van hoe die stof voelt, zijn er manieren om nog te dragen zijde en niet te lijden onder de gevolgen. U kunt kiezen voor ruwe zijde, natuurlijke ongeverfde zijde of gouden-hued Muga zijde te gebruiken.