Ziekte van Lyme neurologische symptomen

De ziekte van Lyme is een aandoening die kan optreden nadat u zijn gebeten door een teek besmet is met de Borrelia burgdorferi virus. Indien gevangen vroeg je succes kan worden behandeld met antibiotica. Uw beste verdediging is om stappen te ondernemen om tekenbeten te voorkomen en om jezelf zorgvuldig te controleren nadat ze in een gebied waar Teken kunnen worden gevonden. Als u denkt dat u besmet, raadpleeg dan uw arts meteen. Als deze ziekte onbehandeld blijft of ernstig wordt, kan veel complicaties, waaronder neurologische degenen veroorzaken.

verdoving

Volgens de Centers for Disease Control "... tot 5% van de onbehandelde patiƫnten chronische neurologische klachten maanden tot jaren ontwikkelen na infectie." Dit betekent dat u pijn die scherpe of schieten die kunnen reizen uit de handen naar de voeten kan zijn kunnen ervaren. Deze pijn kan al dan niet gepaard gaan met gevoelloosheid, zwakte en tintelende sensaties.

cognitieve symptomen

Andere neurologische symptomen zijn een verminderde denken, problemen met het geheugen en moeite met concentreren. U kan het zicht problemen en symptomen die lijken op meningitis ontwikkelen. De American Lyme Disease Association stelt dat in sommige gevallen verlamming van de gezichtsspieren kan ook optreden.

Ernstige neurologische symptomen

In de latere stadia van de ziekte van Lyme kunt u gedesoriƫnteerd, verward en duizelig geworden. U kunt korte-termijn geheugen verlies en een onvermogen om deel te nemen aan een gesprek te ontwikkelen. De Ziekte van Lyme Foundation, Inc. beveelt het zijn op zoek naar een verlies van reflexen, lui oog, extreme zwakte van een van de spieren in het lichaam, epileptische aanvallen, veranderingen in de persoonlijkheid en ernstige hoofdpijn.