zeeduivel Informatie

Zeeduivel zijn te vinden in de noordwestelijke Atlantische Oceaan van de Golf van St. Lawrence in het noorden tot zo ver naar het zuiden als North Carolina. Zeeduivel wonen op of nabij de bodem van hun waterige omgeving in de ondiepe wateren voor de kust of op een diepte van 2.950 voet.

Uiterlijk en Levensduur

Zeeduivel staan ​​bekend als "alle mond" vis met ongewoon grote hoofden, die meestal bestaan ​​uit de mond van de vis en gespierd staarten. Man zeeduivel meestal wonen niet meer dan zeven jaar, terwijl de vrouwtjes kunnen leven tot 13 jaar.

Voeden

Zeeduivel vertrouwen op kans als het gaat om voeding, azen op wat is beschikbaar wanneer het honger heeft. Zeeduivel voeden meestal op vis, maar zijn bekend om ook voeden met schaaldieren, weekdieren en vogels.

Eetbaarheid

Het enige eetbare gedeelte van een zeeduivel is de vlezige staart, die weinig vet en natrium en is een goede bron van vitamine B6 en B12, kalium, eiwit en niacine. De Verenigde Staten is een grote afnemer van haar eigen zeeduivel aanbod, maar ook de export delen van de vis naar Europa en Zuid-Korea.