Zal Visolie Help My Knees?

Zal Visolie Help My Knees?

Visolie, een supplement vis in omega-3 vetzuren, heeft een verscheidenheid aan voordelen, van het stimuleren van de cognitieve functie aan het beschermen van uw hart. Het kan ook voordelen voor uw gewrichten, in het bijzonder je knieën. Om het hoogste bedrag van visolie in uw dieet, kies vette vis zoals makreel, witte tonijn en zalm. Om bijwerkingen te voorkomen, niet consumeren meer dan 3 gram omega-3 vetzuur supplementen - met inbegrip van visolie capsules - per dag, adviseert de Universiteit van Maryland Medical Center.

Artritis

Het krijgen van voldoende hoeveelheden visolie in uw dieet kan helpen voorkomen pijnlijke artritis in de knieën dat atletische en fitness-activiteiten, alsmede alledaagse bewegingen zoals lopen en traplopen kunnen beknotten. Een onderzoek in de mei-juni 2005 nummer van "La Clinica Terapeutica," Italiaanse Medical Journal, geeft aan dat omega-3 vetzuren symptomen van reumatoïde artritis kan verbeteren en de noodzaak van pijnstillers verminderen.

Ontsteking

Knie ontsteking wordt meestal geassocieerd met artritis, maar het kan ook gebeuren als je je knie verwonden - draaien, hartverscheurende en over-stretching kan knie ontsteking die pijn kan veroorzaken veroorzaken. Visolie is een goede optie voor het verminderen van ontstekingen. Onderzoek gepubliceerd in het juni 2011 nummer van "fytotherapie onderzoek" correleert omega-3 vetzuren in lijnzaadolie met een verminderde ontsteking in de gewrichten. Vermoedelijk, zou je dezelfde voordelen van de omega-3 vetzuren in vette vis af te leiden.

Pijnstilling

Spierpijn van kniegewricht flexie en het gebruik van de quadriceps kan in elk aantal sportieve activiteiten, maar consumeren visolie kan helpen verminderen die pijn. Beschikbare bewijsmateriaal in de maart 2009 "Clinical Journal of Sport Medicine" suggereert dat de consumptie van omega-3 vetzuren verlicht de pijn binnen 48 uur na de oefening. Dit maakt visolie mogelijk effectief voor het verlichten vertraagde-onset pijn in de spieren rond de knieën.

kraakbeen Bescherming

Visolie is goed voor het helpen van de knieën; te weinig in de voeding kan bijdragen aan kniekraakbeen verlies. Het lichaam heeft een evenwicht van omega-3 en omega-6 vetzuren, en te veel omega-6 vetzuren kan het beenmerg laesies leiden volgens een studie in het mei 2008 nummer van het tijdschrift "Artrose en kraakbeen." Onderzoekers constateren dat u meer visolie moeten consumeren om te helpen de juiste balans van vetzuren te houden.