Zal ik Gain Weight Als ik 3000 calorieën vandaag?

Zal ik Gain Weight Als ik 3000 calorieën vandaag?

Potentiële gewichtstoename berekening kan neerkomen op relatief eenvoudige wiskunde van verbrande calorieën in een dag tegen de calorieën verbruikt in een dag. Overtollige calorieën verbruikt in een dag die niet verbrand, zal resulteren in een netto gewichtstoename. Totaal gewicht dus opgedaan varieert van uw activiteit niveau ten opzichte van het aantal calorieën je verbruikt.

Aankomen

Je lichaam krijgt ongeveer een pond vet voor elke 3500 calorieën die niet worden verbrand. Het is onmogelijk om geen calorieën te verbranden in een dag echter, zoals de meest elementaire of zittende activiteiten, zoals vitale lichaamsfuncties, verbruiken calorieën automatisch. Het eten van 3000 calorieën in een dag zal alleen maar leiden tot gewichtstoename als uw niveau van de activiteit verbrand minder dan 3000 calorieën.

het verbranden van calorieën

Je lichaam functioneert op dezelfde wijze als de motor van een auto in termen van prestaties en brandstof eisen. Running vereist meer brandstof dan het lopen, die meer brandstof dan zitten vereist. Dit principe geldt zowel voor inspanning om de activiteit, wat betekent dat die snel meer calorieën verbranden dan langzaam draait. De snelheid waarmee je calorieën te verbranden tijdens de oefening wordt ook bepaald door uw gewicht, het gewicht effectief tijdens het sporten verhoogt de spier weerstand. Als voorbeeld, als je weegt 150 pond en uitvoeren van een 10-minuten mijl, zul je ongeveer 113 calorieën te verbranden, terwijl een persoon met een gewicht van 200 pond 151 calorieën zou branden.

Voeding

Hoewel er veel factoren in beweging in voedingswetenschap, een van de meest fundamentele beginselen de verdeling van calorische categorieën. Calorieën afkomstig uit drie bronnen, eiwitten, vetten en koolhydraten. Elk van deze drie voedselbronnen dienen verschillende functies in het lichaam en een gram van elk bevat verschillende hoeveelheden calorieën. Specifiek, eiwitten en koolhydraten 4 calorieën per gram, terwijl vet bevat 9 calorieën per gram. Dit is de reden waarom voedingsmiddelen met een hoog vetgehalte hebben relatief hoge calorische waarde in vergelijking met minder vet voedsel, door volume. Vet is calorierijke dan koolhydraten of eiwitten.

Het gezonde leven

Het handhaven van een gezonde voeding is een taak van de aanpassing van uw calorie-inname van de calorie-uitgaven van je lichaam door middel van dagelijkse activiteit. Als u in het bijzonder atletisch, vindt u een grote hoeveelheid calorieën te oefenen door te brengen en kunnen waarschijnlijk moeten meer dan 3000 calorieën per dag om uw gewicht en de prestaties op peil te houden. Als je niet zo krachtig oefenen, kun je minder calorieën nodig heeft om uw calorie-eisen te voldoen zonder het verkrijgen van gewicht. Controleer de Amerikaanse Raad van Exercise fysieke activiteit calorie calculator in de sectie middelen van dit artikel, voert u uw gewicht en selecteer een oefening om te zien hoeveel calorieën je zou branden op basis van uw dagelijkse activiteiten.