Zal Het eten van een tros bananen Make Me Gain Weight?

Zal Het eten van een tros bananen Make Me Gain Weight?

Het eten van een tros bananen op zich mag niet over het algemeen resulteren in het verkrijgen van het gewicht. Terwijl de formule voor gewichtstoename neemt in meer calorieën dan je verbruikt op een dagelijkse basis, bananen zal in het algemeen voelt u zich vol voordat je genoeg om gewicht te krijgen wanneer gegeten op een consistente basis te eten. Zoals met alle voedsel, echter, is het theoretisch mogelijk voor u om zo veel bananen die je gewicht te eten.

Nutritional Facts voor bananen

Voedingswaarde-informatie voor bananen varieert op basis van banaan omvang, maar in het algemeen, bananen zijn niet al te hoog in calorieën. De gemiddelde middelgrote banaan, ongeveer 7 tot 8 inch lang en een gewicht van ongeveer 118 g, draagt ​​ongeveer 105 calorieën - met slechts drie van die calorieën uit vet. Hoewel veel factoren bijdragen aan de gewichtstoename, zou het eten van veel bananen voordat de gemiddelde persoon om een ​​aanzienlijke hoeveelheid gewicht.

Vereiste dagelijkse calorieën

Je lichaam het type zal u helpen bepalen hoeveel gewicht je zou krijgen als u een tros bananen aten. De calorieën ieder mens nodig heeft om gewicht te behouden kan sterk variëren, met mannen met overgewicht hoeven de meeste calorieën en een onderweging mensen hoeven het minst. Leeftijd speelt ook een rol, zoals ouderen minder calorieën nodig lichaamsgewicht te handhaven. Als gevolg daarvan, heb je de meeste kans op het verkrijgen van gewicht van het eten van een tros bananen als je een 100-lb. vrouw in de leeftijd van 35, zoals u waarschijnlijk minder dan 1600 calorieën per dag om uw gewicht te handhaven.

Lifestyle

Aangezien bananen bevatten belangrijke mineralen voor fitness zoals kalium, kunnen sommige atleten kiezen om meer bananen te eten. Echter, omdat een atleet per definitie een actieve levensstijl, vraagt ​​hij ook meer calorieën per dag om gewicht te handhaven. Als u een meer actieve leefstijl, zul je ook meer calorieën nodig hebben om een ​​level lichaamsgewicht te houden, en je zult dus kunnen veroorloven om meer voedsel te eten in het algemeen, met inbegrip van bananen. Afhankelijk van uw niveau van de activiteit en het type lichaam, over te schakelen naar een actieve levensstijl je calorie-behoeften kunnen toenemen met 800 calorieën of meer per dag.

Voordelen van bananen

Bananen zitten vol vitaminen en voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft. Bananen zijn verpakt met kalium, B-vitamines, vitamine C en vezels. De gemiddelde medium banaan heeft ongeveer 3 g vezels en ongeveer 422 mg kalium. Bananen zijn een goede optie voor een gezond ontbijt. Echter, je moet eten alle voedingsmiddelen met mate. Als u te veel bananen te eten, kunt u de mogelijkheid om de voordelen voor de gezondheid van andere voedzame voedingsmiddelen krijgen verminderen.