Zal cellulitis Go Away door het uitoefenen?

Zal cellulitis Go Away door het uitoefenen?

Die bulten en hobbels op je dijen en heupen worden genoemd cellulitis, een ophoping van vet onder je huid. Het is niet een ernstig medisch probleem, maar het kan pijnlijk zijn en maak je zelfbewust. Controle van uw gewicht en regelmatig te oefenen kan helpen voorkomen dat de vorming van cellulitis tot op zekere hoogte, evenals het verbeteren van de uitstraling van de brokken die je al hebt.

Definitie en Risicofactoren

Vet verzamelt zich in de zakken onder de oppervlakte van uw huid, spannen tegen het bindweefsel en leidt tot de kuiltjes uiterlijk van cellulitis. Het is een vrij veel voorkomende aandoening, en uw genetica, geslacht, hoeveelheid lichaamsvet, leeftijd en zelfs de dikte van je huid kunnen allemaal bijdragen aan je ontwikkeling van cellulitis. Een zittend leven en niet regelmatig te bewegen kan leiden tot de vorming van cellulitis ook.

Voordelen van Oefening

Regelmatige lichaamsbeweging helpt je gewicht, alsmede de controle verliezen zodra de pond verloren. Het versterkt ook en tonen je spieren en krijgt ontdoen van overtollig lichaamsvet, die zowel van uw huid toon en de textuur kan verbeteren. Al deze factoren kan uw cellulitis er minder merkbaar. Het uitvoeren van een combinatie van aërobe en krachttraining activiteiten is de beste manier om gewicht te laten vallen, vet te verbranden en het uiterlijk van je cellulitis te verminderen.

Beperkingen van Oefening

Zelfs als je mager bent, kunt u nog steeds cellulitis. Je zou genetisch aanleg voor deze aandoening, en terwijl de uitoefening van uw kansen op het krijgen kan verminderen, kan het niet helemaal voorkomen dat de vorming ervan. Zodra cellulitis heeft opgelopen, is er niets bewezen om volledig te elimineren uit je lichaam, naar MedlinePlus. Bovendien, je huid verliest elasticiteit als je ouder wordt, en dit kan uw cellulitis kijken meer merkbaar, zelfs met regelmatige lichaamsbeweging.

aanvullende Solutions

In aanvulling op uit te oefenen, is het belangrijk om uw dieet te controleren om bovenmatige ponden af ​​te weren en te houden cellulitis erger. Eet veel van de producten en vezels, en voorkomen dat uitgedroogd, waardoor cellulitis kijk meer voor de hand kan maken. Niet roken, en doe je best om een ​​gezond gewicht te behouden. De ups en downs van de gewichtstoename en verlies kan de verschijning van cellulitis verergeren.

waarschuwingen

Vermijd actuele crèmes en oliën die beweren dat ze zal zich te ontdoen van cellulitis. Deze zijn het meest effectief als, en zij kunnen zelfs een huidirritatie veroorzaken. Als u zich zorgen over uw cellulitis bent, raadpleeg uw arts.