Youth Sports Programma's in Colorado Springs

Youth Sports Programma's in Colorado Springs


Athletic de jeugd in Colorado Springs zijn in staat om deel te nemen aan een breed scala van georganiseerde sportprogramma's. Van competities ontwikkelingsstoornissen kampen, zijn er programma's beschikbaar voor kinderen van alle leeftijden. Terwijl het merendeel van de programma's in de lente en de herfst, zijn er ook een aantal zomer- en wintersporten programma's beschikbaar. Kinderen kunnen deelnemen aan karate, voetbal, lacrosse, voetbal en basketbal, samen met vele andere sportprogramma's. In Colorado Springs, zijn er ook sportprogramma's beschikbaar voor geestelijk en lichamelijk gehandicapte kinderen.

City of Colorado Springs

Door het ministerie van Parken, Recreatie en culturele diensten, de stad van Colorado Springs biedt recreatieve programma's voor meer dan 12.000 meisjes en jongens. Ze bieden de lente, zomer en herfst teamsporten programma's, waaronder voetbal, vlag voetbal, voetbal aan te pakken, T-bal, honkbal en softbal. De stad van Colorado Springs heeft ook een verscheidenheid aan gespecialiseerde sportkampen die zich richten op de ontwikkeling van vaardigheden en participatie. Deze kampen worden gehouden tijdens de zomer staan ​​open voor begin en ervaren spelers. Multi-sport en individuele sportkampen zijn beschikbaar. Registratie is beschikbaar voor de bewoners 1 tot 2 maanden van te voren van het programma startdatum.

City of Colorado Springs
Sports Office
1315 East Pikes Peak Ave.
Colorado Springs, CO 80909
719-385-5981
springsgov.com

Colorado Springs Little League

Colorado Springs Little League biedt de lente T-ball en honkbal programma's voor jongeren leeftijden vijf tot 18. Er zijn zeven regelmatige verdeeldheid binnen de competitie, die tot zijn ingedeeld naar leeftijd. Spelers in de leeftijd tussen vijf en acht niet nodig om uit te proberen en zal door postcode op teams worden geplaatst. Spelers de leeftijd van negen en up zal een speler evaluatie voorafgaand aan het seizoen te voltooien en zal worden opgesteld op teams. Colorado Springs Little League biedt ook het Challenger afdeling voor kinderen van 5 tot 18 die fysieke en mentale handicap.

Colorado Springs Little League
2345 Academy Place
Colorado Springs, CO 80909-1680
719-519-1819
coloradospringslittleleague.com

De Trots van het Voetbal Club

De Trots van het voetbal, verbonden aan Colorado State Youth Soccer Association (CSYSA), biedt betaalbare voetbal programma's voor spelers in de leeftijd van 4 en 18. Met bijna 5400 spelers op meer dan 300 teams, trots Voetbal is een van de grootste jeugd voetbalclubs in de staat. Het biedt ontwikkeling, intermediate en concurrerende voetbalcompetities en kampen. De Trots van het voetbal is ook gastheer voor de jaarlijkse toernooien, waaronder de Prodigy Cup, Rumble in the Rockies, en de trots van de Rockies Classic. Ook een deel van de Trots van het Voetbal Club, de Colorado Springs Futsal League loopt zaalvoetbal programma's voor jongeren tijdens de wintermaanden.

De Trots van het Voetbal Club
2660 Vickers Drive
Colorado Springs, CO 80918
719-597-6700
pridesoccer.com

Bloeiende Child Corporation

Bloeiende Child Corporation biedt een uniek sportprogramma dat combineert zwemmen met een voedings-opleiding. Het programma doelstellingen kinderen tussen 8 en 12 om te helpen stimuleren en ontwikkelen van een gezonde levensstijl. Tijdens het programma, de kinderen deelnemen aan een gestructureerde zwemmen programma dat games en uitdagende oefeningen combineert. De bloeiende Child programma is bedoeld voor alle kinderen, maar is bedoeld om te helpen kinderen met overgewicht het creëren van nieuwe gewoontes en een actieve levensstijl te bereiken.

Bloeiende Child Corporation
445C East Cheyenne Mountain Blvd. # 101
Colorado Springs, CO 80906 800-719-6756
thrivingchild.com

YMCA van de Pikes Peak Gewest

De YMCA van de Pikes Peak Gewest heeft vijf centra en een kamp in Colorado Springs dat jeugdsport programma's bieden voor kinderen van 3 jaar en ouder. De YMCA sportprogramma's bevorderen de ontwikkeling van vaardigheden, een gezonde levensstijl, en kernwaarden als respect, eerlijkheid, en teamwerk. Kinderen kunnen deelnemen aan volleybal, basketbal, voetbal en T-ball en individuele sporten zoals karate. De YMCA biedt ook sportkampen voor cheerleading, volleybal, basketbal, voetbal, lacrosse en nog veel meer. De YMCA's Camp Shady Brook biedt een verscheidenheid aan zomerkampen die het mogelijk maken de kinderen om verschillende recreatieve sporten en activiteiten te verkennen, zoals boogschieten, kanoën, klimmen en paardrijden.

YMCA van de Pikes Peak Gewest
207 N. Nevada Ave.
Colorado Springs, CO 80903
719-473-9622
ppymca.org