Yoghurt Gezichtsmasker voor Acne

Yoghurt Gezichtsmasker voor Acne

Vechten acne kan een frustrerende en pijnlijke ervaring zijn. Veel van de producten voor de behandeling van de drogist of make-up teller bevatten agressieve ingrediënten zoals benzoylperoxide die de huid uitdrogen en het beheren van acne nog moeilijker. Natuurlijke remedies zijn vaak een ideaal alternatief, omdat ze zachter en geen kunstmatige kleur- of geurstoffen bevatten om de huid irriteren. Een yoghurt masker kan helpen kalm huidige acne en het voorkomen van toekomstige breakouts, terwijl het verminderen van de verschijning van acne littekens en roodheid. Als je eenmaal weet hoe dat moet worden zweep, kunt u sloot uw winkel koopt acne behandelingen voor goed.

voordelen

Er zijn verschillende eigenschappen die een yoghurt masker van een effectieve behandeling van acne. Yoghurt bevat gezonde bacterieculturen die meestal behoren tot de Lactobacillus soorten en kan helpen bij de vertering en opname van voedingsstoffen, terwijl de bestrijding van infecties en versterken het immuunsysteem bij inname. plaatselijk aangebracht, kan dezelfde culturen doden acne-veroorzakende bacteriën om duidelijker huid te bevorderen, op basis van de "Encyclopedia of Family Health." Daarnaast, yoghurt bevat melkzuur, een alpha hydroxy zuur dat helpt bij het oplossen dode huidcellen die de poriën en val bacteriën die kunnen veroorzaken breakouts kunnen verstoppen. Melkzuur's exfoliërende eigenschappen kunnen ook helpen fleuren huid en vermindert hyperpigmentatie, dus het kan helpen fade roodheid en littekens van acne ook. Yoghurt werkt ook als een natuurlijke moisturizer, zodat het masker niet zal uw huid uitdrogen, zoals benzoylperoxide en andere traditionele behandeling van acne ingrediënten.

pairings

Terwijl je yoghurt alleen van toepassing kan zijn met actieve culturen als een masker voor acne-gevoelige huid, kunt u betere resultaten krijgen als je het combineert met andere natuurlijke ingrediënten. Volgens Janice Cox, auteur van "Natural Beauty at Home," verse aardbeien bevatten salicylzuur, die helpt bij het oplossen van de keratine, dat dode cellen houdt op de huid, waar het klompen die leiden tot acne kunnen veroorzaken. Pureer tot een ¼ kopje aardbeien met een gelijk deel van de yoghurt voor een natuurlijke acne vechten masker. Verse wortelen kan ook helpen bij de bestrijding van acne, omdat ze een natuurlijke antiseptische. U moet de wortelen stomen alvorens ze toe te voegen aan het masker, hoewel, zodat ze zacht genoeg om te combineren met de yoghurt. Als je extreem vette huid, het toevoegen van een paar eetlepels klei poeder aan uw yoghurt masker kan helpen absorberen overtollige olie, zodat het niet je poriën verstoppen en acne veroorzaken.

Gebruiken

Als je eenmaal hebt gemengd uw yoghurt masker, gebruik schone vingers toe te passen op je gezicht. Het masker werkt als een all-over behandeling, maar u kunt ook toe te passen op specifieke terreinen als je acne is geconcentreerd in een of twee plekken. Laat het masker drogen ongeveer 15 minuten voor het gebruik van warm water en een washandje om voorzichtig te verwijderen. Afhankelijk van hoe ernstig uw acne is, kunt u het masker tot drie keer per week te gebruiken.

waarschuwingen

Hoewel yoghurt is een natuurlijk product, kan het nog steeds irriteren de huid. Om ervoor te zorgen dat je niet allergisch of gevoelig zijn voor het masker, toepassen van een test patch aan de binnenkant van je pols de dag voordat u van plan bent om het te gebruiken en kijk of je een reactie hebben. Sinds yoghurt bevat melkzuur die de huid verwijdert dode huidcellen, met behulp van het masker kan ook je gezicht meer gevoelig voor de zon. Gebruik zonnebrandcrème nadat u het masker te gebruiken om schade door de zon te voorkomen.