Yoga te versterken Lower Back

Yoga te versterken Lower Back

Een sterke onderrug kan u helpen bij het handhaven van een gezonde houding en helpen voorkomen dat pijn in de onderrug. Specifieke yogahoudingen of asana's, geoefend regelmatig de sterkte van de onderrug spieren te verhogen. Als u last heeft van rugklachten, of een medische aandoening die beweging kunnen beperken, raadpleeg dan uw arts voordat u begint met een yoga praktijk.

Low Cobra Pose

Shiva Rea, een vooraanstaand leraar van prana vinyasa flow en bijdrage aan de "Yoga Journal" magazine, adviseert het beoefenen laag Cobra pose om de spieren in de onderrug te versterken. Vanaf liggend naar beneden op een mat, buig je ellebogen en leg je handpalmen op de vloer onder je schouders. Langzaam til het bovenlichaam iets van de grond te focussen op het gebruik van uw onderrug spieren, niet je armen. Adem diep in en houd de pose voor 15 tot 30 seconden rust en herhaal twee keer.

Warrior 1 Pose

Yoga meester BKS Iyengar beveelt Warrior 1 pose, of Virabhadrasana, om de spieren in de rug te versterken. Start in Mountain poseren en springen of stap je voeten vier voeten uit elkaar, rechtervoet voor, hak in lijn met de hak en linkervoet bleek ongeveer 45 graden. Houd uw heupen plein aan de voorzijde als je je armen gestrekt boven het hoofd met de handpalmen naar elkaar toe te brengen. Buig je rechterknie, aarding van de been door middel van de hiel. Ga door met je ribben te tillen zoals u oplopen, het indrukken van de buitenkant van je linker hiel naar de vloer en het voelen van de energie-up van uw linkerbeen en de wervelkolom, door de schouders en armen. Houd de houding gedurende 30 seconden tot een minuut en schakel kanten.

Camel Pose

Ustrasana of kameel stelt, tonen de rugspieren, volgens Iyengar. Terwijl knielend op de mat, breng je handpalmen naar je billen. Til en het verlengen van de wervelkolom en beginnen om achterover te buigen, waardoor het bekken naar voren geschoven. Leg je handen op je hielen en ontspan je hoofd achterover. Til de borst naar het plafond en voel de strook langs de lengte van uw gehele wervelkolom, niet alleen de onderrug. Het houden van uw onderrug zo lang mogelijk voorkomt comprimeren van uw wervelkolom. Houd gedurende 30 seconden.

Cobra Variations

In het boek "Yoga als Medicijn", bijdragende auteur Judith Lasater, Ph.D., PT, beveelt drie Cobra vormen wijzigingen in de spieren van de onderrug te versterken. Liggend op je buik, strek je armen gestrekt langs je lichaam. Til het het bovenlichaam iets van de grond, met de nadruk op de lagere rugspieren. Volgende breng je armen naar de zijkant, waardoor het bovenlichaam opgeheven. Dan strek de armen recht voor je. Houd elke arm positie 15 tot 30 seconden.