Yoga houdingen voor meisjes

Yoga houdingen voor meisjes


Yoga verbetert lichaamsbeeld, houding, conditie en helpt verlichten stress. Meisjes bevinden zich vaak onderworpen aan arme lichaam beelden. Negentig procent van de meisjes willen hun uiterlijk en meer bepaald lichaamsgewicht veranderen. "De praktijk van yoga, waar de mind-body verbinding wordt bevorderd, is een creatieve en potentieel succesvolle manier voor meisjes om een ​​positief zelfbeeld te ontwikkelen," zegt Dr Elissa Gittes van de Children's Hospital van Pittsburgh.

boom stelt

Yoga houdingen voor meisjes

De boom pose bevordert fundamenteel lenigheid en evenwicht.

Stand met voeten bij elkaar en de armen aan de zijkanten van het lichaam, ontspannen maar rechtdoor. Breng de armen langzaam in een cirkelvormig patroon en breng de handen in elkaar voor de borst. Til de armen, het bijhouden van de handen in elkaar totdat de armen zijn bijna recht boven het hoofd. Verschuiven van het gewicht naar de rechter voet en buig de linkerknie, waardoor de linker hiel tot aan de juiste binnenkant van de dijen. Als de persoon niet de linker hiel die hoog op de rechterdij is het acceptabel om de linker hiel verlagen tot een comfortabele positie om de houding te handhaven krijgen. Druk op de hiel van de linker voet in de rechterdij en richt de linker tenen in de richting van de vloer. Breng de armen terug naar beneden, zodat de handpalmen raken in de voorkant van de borst. Houd deze houding tijdens diep ademhalen één minuut en voorzichtig terug naar de uitgangspositie door het vrijgeven van het linkerbeen. Herhaal dit met het gewicht op de linkervoet.

Revolved Head to Knee Pose

De revolved head to knie poseren helpt een persoon te kalmeren tijdens intense hormonale veranderingen, met inbegrip van de menstruatie, menopauze en zwangerschap. Ga op de grond met de benen gestrekt. Buig de linkerknie brengen van de platte kant van de voet en op het in de rechterdij. Draai het hoofd naar links, terwijl het bereiken van de rechterarm naar de rechter voet. Breng de linker arm op en rond te bereiken in de richting van de rechter voet die in een side stretch. Breng de rechter elleboog in de richting van de vloer en de linker biceps langs de kant van het oor. Adem in en bij uitademen voorzichtig draai het bovenlichaam naar het plafond waardoor het hoofd tussen de armen. Houd deze pose terwijl diep ademhalen gedurende 30 seconden en herhaal aan de andere kant.

Strijder stelt II

Yoga houdingen voor meisjes

De volledige uitbreiding warrior pose helpt met balans.

De krijger poseren II helpt om balans in het lichaam. Ga met uw voeten te dubbelklikken op schouderbreedte uit elkaar met de rechter voet draaide een beetje en de linker voet in een hoek van 90 graden. Langzaam breng de armen omhoog, uitgestrekte en parallel aan de vloer op schouderhoogte. Bij het uitademen, buig de linkerknie over de linkerenkel en kijken langs de uitgestrekte linkerhand. Als in staat moet de persoon de knie zover dat de linkerdij parallel aan de vloer te brengen buigen. Adem diep gedurende vijf ademhalingen en langzaam breng het lichaam terug naar de startpositie. Herhaal aan de andere kant.