Yoga Aanwijzingen voor Kids

Yoga Aanwijzingen voor Kids


Yoga oefeningen zijn een prachtige manier om te ontspannen, focus, balans en energie te bevorderen. Hoewel yoga bij volwassenen heel populair is geworden, is er geen reden waarom kinderen niet kunnen genieten van de voordelen van yoga ook. Hoewel de kinderen van de discipline die nodig is om een ​​geavanceerde studie van yoga streven misschien niet, ze zijn van nature flexibel en zal begin yoga-oefeningen te belonen. Deel eenvoudige yoga instructies met uw kinderen, en maak yoga een leuke en ontspannende activiteit voor het hele gezin.

instructies

1 Leren kinderen het belangrijkste aspect van yoga-ademhaling-met een eenvoudige staande diepe ademhaling oefening. Ga rechtop staan ​​en ontspan je schouders en armen. Adem volledig. Langzaam inademen, tekenen je armen boven je hoofd als je dat doet. Blijf uw lichaam omhoog als je inademt te verhogen, totdat je armen recht boven je hoofd, met de vingertoppen gericht, en je staat op je tenen. Langzaam uitademen en laat je armen terug te keren naar een normale staande positie, en blijven uitademen als je buigen in de taille en laat je bovenlichaam te vallen zo ver naar voren als je kunt. Herhaal vijf keer.

2 Voer de "boom" uitoefening door te beginnen in een normale staande positie. Langzaam verhogen je rechterbeen, ademhaling gelijkmatig en diep. Plaats uw rechtervoet tegen je linkerbeen, net boven de knie. Langzaam verhogen beide armen omhoog naar de hemel, diep ademhalen. Als je je evenwicht verliest, maar gestage jezelf en opnieuw beginnen. Verlaag uw armen en het rendement van uw rechtervoet op de grond. Herhaal de oefening nog twee keer, en herhaal drie keer met je linker voet omhoog.

3 Ga op de grond naar de "butterfly" oefening af te ronden. Houd je rug kaarsrecht, en plaats de zolen van je voeten bij elkaar voor je. Pak je voeten bij elkaar met je handen, toe en laat je knieën in de richting van de vloer tot je een rek voelt. Houd de vlinder positie gedurende 15 seconden, en herhaal nog twee keer.