Workouts Met een Achilles Injury

Workouts Met een Achilles Injury

Verwonden van uw achillespees kan zeer pijnlijk zijn. U gebruikt de achillespees groepering veel, bijvoorbeeld tijdens staan ​​en lopen. Dus kan een blessure bijzonder lastig zijn omdat het bijna al je bewegingen beïnvloedt. Na de eerste herstelperiode, moet u te onthouden van lichaamsbeweging en sport, totdat de pees volledig genezen is. In de tussentijd kan rekoefeningen helpen onderhouden van uw bereik van de beweging voor het begin van low-impact oefening opnieuw. Controleer dan eerst met uw arts om zorg ervoor dat u er klaar voor bent.

Hersteltijd

Tijdens de eerste 48 tot 72 uur na je blessure, rust je enkel volledig. Achillespees blessures zijn meestal het gevolg van een opgerolde enkelblessure veroorzaken stammen of scheuren. Het kan een pijnlijke, terugkerende blessure worden als niet voor goed verzorgd. Breng de RICE techniek - rust, ijs, compressie, elevatie - totdat je medische hulp te zoeken in de eerste twee of drie dagen.

oefening Contra

Afhankelijk van de ernst van het letsel, kan uw arts u vertellen om te oefenen te voorkomen totdat de enkel volledig genezen is, ongeveer zes tot acht weken. Dit komt doordat verdere schade in de pezen voordat ze genezen kunnen resulteren in Achilles tendinitis, een pijnlijke en blijvende aandoening waarbij de spieren en pezen in de enkel pijn routinematig. Het is belangrijk dat u gehoor geven aan de waarschuwingen van uw arts met betrekking tot oefening. Als u een minder ernstige stam versus een pijnlijke scheur, zou je in staat zijn om eerder uit te oefenen.

revalidatie Stretching

Hoewel je misschien niet worden toegestaan ​​om te oefenen tijdens het genezingsproces, die zich uitstrekt je enkel vanuit een zittende en staande positie kunnen helpen om de enkel te rehabiliteren en het bereik van de beweging te houden. Ankle oefeningen omvatten zittend in een stoel en spelling van het alfabet in de lucht met je grote teen, of het uitvoeren van enkel punten en buigt. Wanneer u in staat om op te staan ​​bent, de positie van jezelf geconfronteerd met een voet uit de buurt van een muur. Lean in met je romp en plaats je handen op de muur, het houden van uw voeten geplant. Dan stap terug met je zere enkel en druk op je voet in de richting van de vloer. Stop hiermee als het stuk pijnlijk wordt.

veilige uitoefening

Workouts Met een Achilles Injury

Zodra uw arts spreekt u volledig hersteld en kunt u weer uit bent om te werken, te beginnen langzaam en te bouwen aan de intensiteit waarmee je was te oefenen voordat de blessure. Het uitoefenen van te hard zou kunnen leiden tot een terugkerende blessure en vertragen uw vooruitgang. Aanvankelijk, probeer workouts die geen belasting hoeft te plaatsen op je enkels, zoals water aerobics of fietsen. Als je enkel sterker wordt, het verhogen van uw trainingsintensiteit en voeg hogere typen effecten van lichaamsbeweging terug in je routine.