Workout Aanwijzingen voor P90X

Workout Aanwijzingen voor P90X


P90X is een huis workout plan ontworpen om je lichaam te veranderen in 90 dagen met lichaamsbeweging en een dieet. Onder leiding van professionele trainer Tony Horton, de uitoefening technieken die in het programma zijn onder andere krachttraining, cardio, yoga, plyometrics en stretching voor en na elke training. Het plan omvat 12 DVDs, waarbij gedurende elk van de drie fasen van het programma wordt gedraaid. P90X staat bekend als een uitdagende workout, zelfs voor de oefening liefhebbers.

instructies

1 Koop de P90X programma, evenals alle accessoires die je misschien niet al in huis. Deze posten omvatten de hand gewichten of een weerstand band en een yogamat om extra kussen te bieden.

2 Geef je mening over de voeding plan en te kopen die nodig zijn boodschappen om uw eigen eten te bereiden thuis.

3 Lees de P90X gids en Frequently Asked Questions (FAQ) voor het begin van het programma om een ​​overzicht van de trainingen te krijgen.

4 Begin fase 1 als u klaar bent. Er zijn 3 fasen van het 90 dagprogramma.

5 Voer de oefeningen samen met de DVD zo goed als je kunt. Stoppen om pauzes te nemen indien nodig. Uw uithoudingsvermogen zal toenemen als uw lichaam zich aanpast aan de oefeningen.

Hints

  • Begin met kleinere gewichten en geleidelijk te verhogen als je kracht toeneemt.
  • Raadpleeg uw arts voordat u begint met een trainingsprogramma.