Work Out Routines om gewicht te verliezen na een C-sectie

Work Out Routines om gewicht te verliezen na een C-sectie

Hoewel je te popelen om terug te keren naar uw pre-zwangerschap vorm na een C-sectie kan worden, is het belangrijk om jezelf voldoende tijd om te herstellen alvorens terug te keren om een ​​oefening plan. De meeste verloskundigen adviseren een herstelperiode van zes tot acht weken voor het verrichten van zware lichamelijke inspanning. Houd in gedachten dat je herstellende van invasieve chirurgie en negen maanden van de zwangerschap. Zodra je medische verklaring hebt ontvangen, oefenen op een regelmatige basis kan u helpen om de zwangerschap gewicht te verliezen

aerobic Workouts

Work Out Routines om gewicht te verliezen na een C-sectie

Aerobic oefening verbrandt calorieën en helpt u weer spierkracht en uithoudingsvermogen. Begin langzaam met een low-impact, calorieverbrandende oefeningen zoals zwemmen, fietsen, wandelen en de elliptische machine. De American College of Sports Medicine beveelt minstens 30 minuten fysieke activiteit vijf of meer dagen per week. Wie op zoek is om gewicht te verliezen kan het nodig zijn om te oefenen gedurende 60 tot 90 minuten om resultaten te zien. Neem je baby op een stevige wandeling in de wandelwagen, het uitvoeren van een DVD thuis of deelnemen aan een groep fitness-klasse voor een effectieve aërobe training. duur en intensiteit toe te voegen aan uw training als uw kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren.

Krachttraining

Work Out Routines om gewicht te verliezen na een C-sectie

Hoewel aërobe oefening verbrandt meer calorieën, krachttraining bouwt spiermassa. Je spieren blijven om calorieën te bouwen, zelfs wanneer je lichaam in rust is. Het verhogen van uw spiermassa vergroot het vermogen van je lichaam om calorieën te verbranden, zowel tijdens als na de training. Onder meer oefeningen die zowel je boven- en onderlichaam te richten. Kies een gewicht waarmee je een set van 10-15 herhalingen van elke oefening uit te voeren. Sterkte trein twee of meer keer per week. Toename van het aantal sets als je kracht verbetert.

buikspieroefeningen

Work Out Routines om gewicht te verliezen na een C-sectie

Je buikspieren te strekken en te verzwakken tijdens de zwangerschap aan uw groeiende baby tegemoet te komen. Een C-sectie verdere schade aan uw buikspieren door middel van chirurgie. Eenvoudige buikspieroefeningen, zoals buikademhaling en het bekken kantelt, kan worden uitgevoerd binnen een paar dagen na de operatie. Na het ontvangen van medische verklaring, meer geavanceerde oefeningen, zoals regelmatige, achteruit en fiets crunches, kunnen helpen bij de wederopbouw en het versterken van uw buikspieren. Onder meer buikspieroefeningen als onderdeel van uw krachttraining of aërobe training routine.

overwegingen

Work Out Routines om gewicht te verliezen na een C-sectie

Raadpleeg uw arts voordat u begint met een oefening routine om te voorkomen dat verwonden van uw incisie. Begin langzaam en luister naar je lichaam als je uit te oefenen. Houd in gedachten dat het verliezen van gewicht na de zwangerschap kost tijd en geduld. Gehydrateerd te blijven, krijgen voldoende rust en eet een evenwichtig dieet voor maximale gewichtsverlies resultaten. Als u misselijkheid, duizeligheid, pijn of overmatige vaginale bloeden, stop dan met trainen en contact opnemen met uw arts.