Why Do You Get Sick Wanneer stoppen met roken?

opname

Als gevolg van nicotine terugtrekking, zul je een aantal fysieke symptomen die je het gevoel alsof je ziek bent hebt. Ongeveer 4 uur na de laatste sigaret, de symptomen van nicotine terugtrekking beginnen in het lichaam. Misschien zweten, misselijkheid, hoofdpijn en koude-achtige symptomen zoals hoesten en overtollige slijm ervaren. Dit is te wijten aan uw lichaam proberen om de nicotine gifstoffen te verdrijven uit je lichaam. Nicotine terugtrekking is verschillend voor elke persoon, dus terwijl één persoon weinig bijwerkingen kunnen hebben, zal een andere veel verschillende symptomen te voelen. Je bent misschien geneigd om te beginnen met roken zich beter te voelen. Nicotine is tijdelijk echter, en er zijn dingen die je kunt doen om jezelf af te leiden van deze kleine ongemakken, zoals ontspanning of een multivitamine om te helpen de strijd van de terugtrekking proces.

Arm dieet

Een ongelukkig neveneffect van het stoppen met roken is de waarschijnlijkheid van een orale fixatie probleem. Veel mensen die roken op zoek naar de daad van de sigaret in hun mond en puffend een comfort. Wanneer iemand stopt met roken, voelt hij de behoefte om de gewoonte herhalen dat comfort hij mist de nicotine hij niet langer wordt vinden. Eten is de makkelijkste vervanger. Als uw dieet verandert, kunt u beginnen ziek te voelen als gevolg van de gewichtstoename en de toenemende symptomen van nicotine terugtrekking. Probeer jezelf af te leiden van het eten van te veel door het uitoefenen van meer. Niet alleen heb je gewichtstoename te voorkomen, maar een fit lichaam zal de sigaret gifstoffen te verdrijven uit het lichaam sneller.

geestelijk

Met nicotine terugtrekking, er zullen een aantal mentale barrières te doorbreken zijn. Het niet hebben van nicotine kan leiden tot slapeloosheid, prikkelbaarheid en verwarring, waardoor je zieker dan je eigenlijk bent voelen. Probeer het drinken van veel vocht, of gebruik maken van nicotinepleisters om langzaam te ontwennen van uw lichaam van de nicotine.