White Willow Bark voor Sternum Pain

Witte wilgenbast is eeuwenlang gebruikt om de ontsteking te verlichten. Het werkzame bestanddeel, salicine, uiteindelijk werd gerepliceerd in een synthetische versie, salicylzuur, en uiteindelijk werd geproduceerd als de populaire pijnverlichtende geneesmiddel aspirine (acetylsalicylzuur). Witte wilgenbast wordt nog steeds gebruikt door mensen die minder irriterend voor de maag dan aspirine vinden.

White Willow Bark

Witte wilgenbast is een natuurlijk alternatief voor aspirine en kan worden gebruikt voor de behandeling van pijn en ontsteking in de onderrug en osteoartritis (een degeneratieve gewrichtsziekte) en hoofdpijn, menstruele krampen, koorts en aandoeningen zoals bursitis en tendinitis. Het kan ook worden gebruikt voor de behandeling van chronische of acute pijn borstbeen.

De witte wilgenbast verkocht in de Verenigde Staten is meestal een combinatie van de bast van verschillende soorten wilgen. Het is verkrijgbaar in capsules of als gedroogd kruid voor het maken van thee. Witte wilgenbast supplementen kan worden gevonden in reformwinkels of online.

sternum Pain

Het borstbeen, ook wel het borstbeen, bevindt zich aan de bovenzijde van de ribbenkast, onder het sleutelbeen. Pijn in het borstbeen verschilt van een hart-gerelateerde pijn op de borst, maar kan zo ernstig zijn. Als u last borstbeen pijn, een arts uit te sluiten oorzaken, zoals een gebroken borstbeen, botkanker, borstkanker, hartaanval, angina, gewonde ribben of een longembolie.

Minder ernstige oorzaken van het borstbeen pijn zou kunnen zijn pijnlijke spieren vanuit ongebruikelijke oefening of inspanning of een aandoening genaamd costochondritis, waarbij het kraakbeen van je ribbenkast ontstoken raakt. Elk van deze aandoeningen kunnen worden behandeld met een pijnstiller, rust en warmte.

Borstbeen pijn begeleidt meestal het genezingsproces na een open-hartoperatie, die vereist dat het scheiden van het borstbeen en de omliggende spieren. De pijn mag niet langer duren dan twee of drie maanden; als het blijft langer of wordt overdreven, of als u een klikkend geluid in het bot horen, zien uw arts.

Zodra uw arts heeft uitgesloten dat een ernstige oorzaak van uw borstbeen pijn, kan witte wilgenbast effectief in het verlichten van de pijn met een minimum van bijwerkingen.

waarschuwingen

Bijwerkingen kunnen zijn maagklachten. Witte wilgenbast kan ook interfereren met geneesmiddelen op recept, zoals anticoagulantia, b├Ętablokkers, diuretica en niet-stero├»de anti-inflammatoire geneesmiddelen of NSAID's.

Mensen die allergisch zijn voor aspirine en andere medicijnen met salicylzuur moet witte wilgenbast niet nemen. Vanwege het gevaar van het ontwikkelen van het syndroom van Reye, moet witte wilgenbast niet worden gegeven aan kinderen onder de 16 jaar.