White Noise Machines & hun voordelen

White Noise Machines & hun voordelen


Ambient geluid is al lang de remedie voor slapeloze nachten. Witte ruis is een aanbevolen omgevingsgeluid. Het is verheugend en bevat geen afleidende woorden of tonen. Naast het feit dat een slaap steun, kan witte ruis machines mensen met andere medische aandoeningen te helpen. Ze hebben ook toepassingen buiten het medische gebied.

Privacy

Witte ruis machines kunnen worden gebruikt om een ​​hoorbare wand van de persoonlijke levenssfeer in huizen met nauwe kwartalen te creëren. De witte ruis machine niet de stemmen van de volgende kamer verdrinken. Dit betekent echter genoeg van een hoorbare afleiding dat de mensen buiten de kamer met de witte ruis machine niet kunt horen wat er gaande is veroorzaakt. Ryan Howes, een psycholoog en schrijver voor "Psychology Today," schrijft over het gebruik van zijn witte ruis machine om de sessies van de mensen in de wachtkamer te maskeren. Op deze manier, de witte ruis is een hoorbare dekken.

tinnitus

Tinnitus is de beltoon in het oor, een symptoom van een aantal voorwaarden, waaronder oor infecties, verwondingen aan het hoofd, de ziekte van Menière en wax opbouw. De aandoening kan chronisch of incidenteel zijn. Telkens als het zich voordoet, tinnitus doet verstoren slaappatroon. De witte ruis machines bieden een geluid dat maskeert het zoemen, fluiten en ringen die tinnitus. Het kan niet zich te ontdoen van de tinnitus geheel klinkt, maar het kan de patiënt comfortabel genoeg om wat slaap te krijgen te maken.

baby Fopspeen

Het is een veel voorkomende fout onder nieuwe ouders om de omgeving van het kind zo pluizig en stil mogelijk. Echter, het kind is gemaakt in een omgeving vol met geluidsoverlast van het hart van de moeder, het bloed haasten door het lichaam, de spijsvertering en ook de geluiden die de baarmoeder van de buitenwereld doordrongen. Het plaatsen van het kind in een rustige kamer is een vreemde voorwaarde dat de meeste kinderen niet goed nemen. Sommige ouders hebben ontdekt dat de stofzuiger, wasdroger of vaatwasser biedt comfort voor het kind. De reden hiervoor is witte ruis. Een witte ruis machine in de kinderkamer is alles wat je nodig hebt om comfort te bieden voor een pasgeborene.

Voor kinderen met ADHD

Een Harvard University presentatie over het omgaan met ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder) bij kinderen ontvangen een ander gebruik van de witte ruis machine. Het lijkt erop dat de witte ruis zorgt voor de stimulans die nodig is voor het kind met ADHD te kunnen concentreren op de taken bij de hand. De presentatie wordt beschreven hoe kinderen met ADHD zijn gemakkelijk afgeleid door geluid, beweging en iets anders dat gaat om hen heen gebeurt. Deze afleiding remmen hun vermogen om zich te concentreren op het huiswerk dat moet worden ingevuld. hersenen van het kind moet iets anders dan de alledaagse taak, om geconcentreerd te blijven. De witte ruis machine biedt de prikkel die nodig is om het kind aandacht te helpen op zijn werk.