What Do Incline Dumbbell Workouts Do?

What Do Incline Dumbbell Workouts Do?


Halterbanken zijn verkrijgbaar in verschillende hoeken, waaronder een flatscreen, helling en daling. Helling halter workouts bieden een verandering van uw flat-bench routine, samen met extra spierversterkende voordelen. In plaats van te vertrouwen op de steun van een gewicht machine, halter helling oefeningen motiveren van uw kern om de bewegingen te stabiliseren. U zult ook de ontwikkeling van goed afgeronde spieren als je je bovenlichaam te oefenen vanuit verschillende invalshoeken.

Incline Bench

Een schuine bank kan ofwel een ingestelde hoek of instelbaar. Een gemeenschappelijke hoek voor de bank is te plaatsen op een 45 graden hoek vanaf de vloer, hoewel een 60 graden hoek ook nuttig voor helling dumbbell training. De bank zal een stoel die horizontale en parallel blijft aan de vloer, of licht omhoog gekanteld voor meer terug troost hebben. De hoogte van de bank blijft hetzelfde; moet je in staat om te zitten op de bank en zet je voeten op de grond te slapen leggen.

Halter Borst Oefeningen

Halter op de borst oefeningen, zoals borst persen en borst flys, kan worden uitgevoerd op de schuine bank. Vergeleken met de vlakke bank, de schuine bank verandert de focus naar de spieren van je borst. U zult ook gebruik maken van meer schouder kracht en stabilisator spieren om de dumbbells stabiel op de schuine hoek te houden. Omdat de dumbbells niet zijn aangesloten op een computer, dan heb je je kern contract om je houding te ondersteunen, wat bijdraagt ​​aan een total-body workout.

Arms

Helling dumbbell curls meer nadruk leggen op het voorste gedeelte van de biceps dan andere variaties. In vergelijking met het uitvoeren van een biceps curl staand of zittend, liggend terug op de lichte helling verschuift de hoek en versterkt meer van de lange kop van de biceps. Begin met je arm in een verlengde positie, die een groter bereik van de beweging brengt je krullen. Op een uitademing, buig je elleboog en krul het gewicht in de richting van je schouder naar de biceps samentrekken. Onderaan de krul, armen ontvangt losraken van de krimp waardoor een korte pauze voordat de volgende herhaling uitvoeren.

schouders

De schuine bank wordt ook gebruikt voor ondersteuning bij oefeningen zoals de halter te keren laterale raise. Tijdens deze achterzijde deltaspier oefening, rust je je borst tegen de rugleuning en plaats je voeten op de grond voor de stabiliteit. Dan verhogen de dumbbells naar de zijkanten aan de achterkant van je schouders te versterken.