Welke voedingsmiddelen en fruit te eten bij het bouwen van Muscle & amp; Buikspieren

Welke voedingsmiddelen en fruit te eten bij het bouwen van Muscle & amp; Buikspieren

Het opbouwen van spieren, met inbegrip van uw buikspieren, vergt veel van de calorieën uit onbewerkte voedingsmiddelen. Het eten van de hele voedsel zoals fruit, groenten, mager vlees, gevogelte en vis levert vitaminen en mineralen aan uw workouts brandstof. Eet zoutarm voedingsmiddelen aan uw buikspieren te onthullen. Het consumeren van meer eiwitten dan koolhydraten zal uw opgeslagen lichaamsvet te verminderen en het opbouwen van spierweefsel, volgens een artikel van 2010 door diëtist Jeff Volek, Ph.D. en collega's, gepubliceerd in het "Sterkte en Conditioning Journal."

Steak en een Oranje

Een 6 oz. serveren van rundvlees top ossenhaas, gekookt onder de grill, heeft 324 calorieën, 52 g eiwit en is vol van ijzer. IJzer is nodig door uw cellen om de energie om te zetten in het voedsel dat je eet om energie moleculen je cellen kunt gebruiken, genaamd adenosine tri-fosfaat of ATP. Flavor uw steak met een zoutvrij wrijven, waarbij het natrium in het vlees onder 200 mg, volgens het boek "The complete NutriBase Book of Food Counts." Eet vitamine C - rijk voedsel, zoals een sinaasappel, samen met uw vlees eten, omdat vitamine C verhoogt de hoeveelheid ijzer uw lichaam absorbeert, volgens een 2006 artikel door Pamela Hinton, Ph D., gepubliceerd in het "Health & Fitness. Dagboek."

Kip en Cashewnoten

Kip en cashewnoten zijn rijk aan magnesium, een mineraal essentieel voor uw spiercellen te contracteren. Magnesium reguleert de calcium en de pH balans in je cellen, het vergemakkelijken van optimale spiersamentrekking. Magnesium helpt activeren van de enzymen nodig om ATP in aanwezigheid van zuurstof of aërobe ademhaling, volgens een artikel 2010 van Phil Carvil en John Cronin, Ph.D., gepubliceerd in de "Sterkte en Conditioning Journal." Je verliest ook tal van magnesium als je zweet. Eet voedingsmiddelen die rijk zijn aan magnesium, eiwit en snel verteerbare koolhydraten, zoals een kip en cashew gerecht met witte rijst, na de training; heb je de energie hebben voor uw volgende spieropbouwende en vetverbrandende workouts. Zes ounces kipfilet heeft 280 calorieën en 54 gram eiwit. Een ¼-cup portie ongezouten cashewnoten heeft 160 calorieën, 4 g eiwit en 13 g van gezonde, onverzadigde vetten.

Zalm

Een 6 oz. portie geroosterd Atlantische zalm heeft 350 calorieën, 38 g eiwit en 21 g omega-3 vetzuren. Omega-3-vetzuren verhogen de productie van anti-inflammatoire stoffen in je lichaam, het verminderen van ontstekingen, volgens een artikel van 2007 door geregistreerde diëtist Janet Bond Brill, Ph.D., gepubliceerd in het "Health & Fitness Journal." Het eten van zalm drie keer per week geeft je veel eiwitten en helpt u bij het genezen van de oefening overtraining en verwondingen; Dit betekent dat wanneer je gewond raakt, kun je terug naar je training sneller te krijgen, de opbouw van spieren en het verliezen van vet om je six-pack te tonen.

verse ananas

Een kopje verse ananas heeft een derde van de aanbevolen dagelijkse inname van de antioxidant vitamine C, beschermt je tegen de kou en griep, besmettelijke ziekten die uw training kan afschrikken. Verse ananas heeft ook een enzym dat helpt ontstekingen te voorkomen, het versnellen van uw herstel van een blessure. De glycemische index van een kopje ananas is 66; dit betekent dat het verhoogt je bloedsuikerspiegel snel en veroorzaakt een stijging van de productie van insuline. Insuline vergemakkelijkt de opslag van energie in je spieren. Eet een kopje ananas na uw training om de energie-bevoorrading te optimaliseren in uw spiercellen, zodat u intens kunt tillen tijdens uw volgende krachttraining workout, het bouwen van meer spier.