Welke voedingsmiddelen bevatten geen koolhydraten?

Welke voedingsmiddelen bevatten geen koolhydraten?


Koolhydraten, suikers en zetmelen die zijn vaak vermeden wanneer dieet. Als u geïnteresseerd bent in een no-of koolhydraatarm dieet zijn, zijn er veel voedingsmiddelen die geen koolhydraten bevatten.

Water

Water geen koolhydraten en geen calorieën. Het is ook goed voor uw spijsvertering, en het drinken van een minimum van acht glazen per dag houdt je lichaam gehydrateerd.

Vlees en vis

De meeste vleeswaren, behalve voor degenen die commercieel zijn verwerkt, hebben geen koolhydraten. Veel vissen, zoals het opnemen van forel, zalm, bot, kabeljauw, slijmkop, coquilles, meerval, tonijn en sardines, zijn vrij van koolhydraten.

Kaas

Sommige kazen bevatten geen koolhydraten, zoals cheddar, Camembert, Münster, Parmezaanse kaas, en verwerkte Amerikaanse kaas.

Groenten

Veel groenten bevatten veel koolhydraten, maar enkele weinig of geen koolhydraten, zoals sla, spinazie, radijs en paddestoelen.

Andere Geen Koolhydraten Foods

Andere voedingsmiddelen die geen koolhydraten bevatten boter, margarine, oliën, koffie en thee, mayonaise, mosterd, light frisdranken, wat opgeklopte room en wat alcohol, zoals jenever, wodka, rum en whisky.

waarschuwingen

Je moet niet beginnen aan een no-koolhydraat of koolhydraatarm dieet zonder advies van uw arts. Gebrek aan koolhydraten kan vermoeidheid, krampen en geremd cognitieve functie veroorzaken. Na een studie aan de Tufts University in Massachusetts dat koolhydraten uit de deelnemers beperkt is, resultaten gaven aan dat de studie een negatief effect op het geheugen en cognitieve stoornissen toonde.