Welke supplementen Verhoog de baarmoederwand naar een Fit zwangerschap Sustain?

Welke supplementen Verhoog de baarmoederwand naar een Fit zwangerschap Sustain?

Veel alternatieve artsen en verloskundigen gebruiken kruiden en andere supplementen als een manier om "toon" van de baarmoederwand, die vooral uit spier. De meeste van deze kruiden worden gebruikt in de late zwangerschap, omdat toning kruiden contracties die een miskraam of vroeggeboorte kan veroorzaken kan veroorzaken. Neem toning kruiden alleen zoals voorgeschreven door uw arts en alleen op de tijdstippen en op de voorgeschreven, omdat een miskraam of andere complicaties kunnen optreden uit het gebruik kruid hoeveelheden.

toning Kruiden

Rode framboos blad is een van de meest aanbevolen baarmoeder tonics, maar voorstanders verdeeld wanneer het gebruikt moet worden. Sommige vaklieden Gebruik kruid alleen in het derde trimester, vanwege het risico van vroegtijdige weeën. Anderen, zoals kruidendokter Susun Weed, beweren dat dit kruid is niet schadelijk in het begin van de zwangerschap, maar eerder versterkt de baarmoeder, het voorkomen van een miskraam. Echter, de overgrote meerderheid van de miskramen optreden als gevolg van chromosomale afwijkingen, welke kruiden niet kan veranderen. Andere kruiden gebruikt zijn onder squaw wijnstokken, blauw cohosh en zilverkaars. Mis deze kruiden niet pas de laatste paar weken van de zwangerschap, Weed waarschuwt.

studies

Veel verloskundigen gebruiken kruiden om de lengte van de arbeid verminderen en het risico op keizersnede te verminderen. Een dubbel-blind, placebo-gecontroleerde studie uitgevoerd door onderzoekers van de New South Wales Holistic Nurses Association bleek dat de consumptie van rode framboos blad tablets vanaf 32 weken van de zwangerschap weinig invloed op de duur van de arbeid gehad. De studie, gepubliceerd in de 2001 maart-april nummer van het "Journal of Verloskunde en Women's Health" vond dat het kruid geen effect op de eerste fase van de bevalling gehad. De tweede fase, of duwen fase van de arbeid werd ingekort met een gemiddelde van 9,59 minuten. De groep die het kruid namen had een 19,3 procent gebruik van een tang voor de levering, terwijl de placebo-groep nodig tang in 30,4 procent van de gevallen.

risico's

Het nemen van toning kruiden in het begin van de zwangerschap kan weeën ernstig genoeg om een ​​miskraam veroorzaken. In arbeid, kon toning kruiden de sterkte van de samentrekkingen van de baarmoeder te verhogen tot het punt van uterusruptuur, vooral als je de vorige baarmoeder operatie hebben gehad en hebben de baarmoeder littekens van vleesboom verwijdering of van een keizersnede levering. Niet kruiden te nemen om de baarmoeder toon zonder de goedkeuring van uw arts's. Een overzicht van de literatuur op blauwe cohosh, gebruikt door maar liefst 64 procent van de verloskundigen in de Verenigde Staten om weeën op te wekken, gepubliceerd in het winter 2008 nummer van de 'Canadian Journal of Clinical Pharmacology "gekeken naar de veiligheid van het kruid in de zwangerschap. Kwesties zijn potentiële miskramen en mogelijk geboorteafwijkingen, hypoxie bij pasgeborenen en perinatale beroerte. Blue cohosh mag niet worden gebruikt in de zwangerschap tot studies over de veiligheid zijn uitgevoerd, let op de onderzoekers van de Universiteit van Toronto.

Voorbehoud

Ondanks hun over-the-counter beschikbaarheid, de veiligheid en werkzaamheid van kruiden in de zwangerschap onbewezen blijft, Professor Edzard Ernst van de afdeling Complementaire Geneeskunde aan de Universiteit van Exeter waarschuwt. Het vermijden van supplementen helemaal is veiligste tijdens de zwangerschap.