Welke spieren zijn betrokken bij Vatbaar Row oefening?

Welke spieren zijn betrokken bij Vatbaar Row oefening?

De gevoelig rij oefening is effectief voor het versterken van de spieren die je schouderbladen samen te trekken, waardoor bochel - meer in het algemeen aangeduid als een gebogen rug. Deze oefening is eenvoudig te doen op een plat bankje met halters, in het bijzonder wanneer een zittende rij machine is niet beschikbaar. Vatbaar rijen worden gedaan plat op je buik. Als u grote borsten of een grote buik, doe one-arm halter rijen, omdat deze oefening gaat om dezelfde spieren.

overwegingen

De producten die door de aanbestedende spieren acties kunnen veranderen afhankelijk van de positie van uw lichaam en het aantal betrokken gewrichten. Bijvoorbeeld, terwijl de primaire functie van uw triceps spier is om uw elleboog uit te breiden, is het ook een beetje geactiveerd wanneer je in de positie om gevoelig rijen doen. De lange kop van de triceps spier kruist het schoudergewricht zodanig dat wanneer de lange kop contracten, het helpt bij het trekken van je arm in de richting van je lichaam.

schouder Extension

Binnen geneigde rij, tekenen het gewicht naar u toe totdat de bovenarm is langs de zijkant van je ribbenkast schouder extensie wordt genoemd. Dit aspect wordt uitgevoerd door spieren die eindigt op de bovenkant van je arm bot, het oversteken van je schouder gewricht. Deze omvatten de brede rugspier, posterior hoofd van uw deltaspier, teres major en het lange hoofd van uw triceps.

scapulier terugtrekken

Knijpen je schouderbladen samen heet scapulier terugtrekking. Deze beweging wordt uitgevoerd in de eerste plaats door de ruit major, ruitvormige minderjarige en de middelste vezels van uw trapezius spier. De ruitvormige spieren zich in een diagonale wijze van de laatste twee nek of cervicale wervels en de eerste vier bovenste rug of thoracale wervels aan de binnenrand van elk schouderblad. Zodra uw bovenarm is naast je ribbenkast, deze spieren worden de meer actieve spieren in vergelijking met de lats, deltoideus, teres major en de lange kop van de triceps.

schouder Stabilization

Vier spieren op je arm of been opperarmbeen in het schoudergewricht holte als uw arm beweegt, en ze zijn gezamenlijk aangeduid als de rotator cuff spieren. Deze spieren spelen een assisterende rol bij het bewegen van je bovenarm. De drie spieren die zich bezighouden tijdens een gevoelig rij zijn de teres minor, infraspinatus en supraspinatus spieren.