Welk type van voedingsmiddelen moet worden gegeten voor Weight Gain?

Welk type van voedingsmiddelen moet worden gegeten voor Weight Gain?


Volgens de Centers for Disease Control and Prevention, als uw Body Mass Index is kleiner dan 18,5, je bent ondergewicht. Mensen met een snelle stofwisseling, sporters en mensen met bepaalde ziekten en aandoeningen, waaronder diabetes, anorexia nervosa en bepaalde schildklier aandoeningen kan nodig zijn om hun dieet om gewicht te winnen aan te passen. U kunt meer granen, fruit en groenten, en eiwitrijke vlees en vis toe te voegen aan uw dieet om gewicht te winnen.

Granen en noten

Het eten van dikke broden zoals volkoren en roggebrood en ontbijtgranen met druiven noten, muesli en haver kan helpen bij het verhogen van uw calorie-inname. U kunt ook een aanvulling op uw maaltijden met korrels die rijk zijn aan eiwitten, zoals tarwekiemen en lijnzaad om gewicht te winnen. Noten zoals pinda's, amandelen en walnoten zijn rijk aan eiwitten. Pindakaas spreads en moer spreads u helpen om deze noten in uw dieet regelmatig bevatten.

fruit

Het toevoegen van meer groenten en fruit aan uw dieet is een gezonde manier om gewicht te winnen. Eet fruit zoals ananas, bananen en avocado's om uw calorie-inname te verhogen. Rozijnen en cranberry's zijn ook ideaal voor een gezonde gewichtstoename, gedroogde vruchten zijn soms makkelijker om te eten in grotere hoeveelheden dan vers fruit. Het toevoegen van groenten zoals aardappelen, maïs, erwten en wortelen aan uw dieet kan u helpen gewicht te krijgen, omdat deze groenten zijn rijk aan koolhydraten en calorieën.

Vlees en vis

Kip en biefstuk zijn rijk aan eiwitten, hoewel het wordt aanbevolen dat u uw inname van verzadigde vetten te kijken tijdens het gebruik van deze vleessoorten om uw gewicht te beheersen. Mager gesneden vleeswaren worden voorgesteld om verzadigde vetten en cholesterol, die schadelijk kunnen worden voor uw gezondheid wanneer verbruikt te vaak of in grote porties te vermijden. Zalm, forel, makreel en tonijn zijn grote bronnen van eiwit dat minder verzadigd vet dan rood vlees en gevogelte bevatten.