Weight Vest Vertical Traininig Oefeningen

Weight Vest Vertical Traininig Oefeningen


Vertical training gaat over het tarten de zwaartekracht en, vaak, genetica. Hoewel de meeste mensen kunnen niet van nature springen hoog is, kan een goede krachttraining springen hoogte te verhogen, waardoor je meer concurrerend in je sport. Het gewicht vest is een cruciaal onderdeel van de opleiding apparatuur die is gericht op de verticale sprong. Door het gebruik van het gewicht vest, dwingt u uw lichaam aan te passen aan het extra gewicht, het verkrijgen van snelheid en hoogte in je sprong nadat u het verwijdert. Zoals vermeld op de training website Vertical Jumping, als je een beginner bent moet je tot 10 procent van je lichaamsgewicht te beginnen. Je moet trainen 6 weken met een gewicht vest en neem dan 6 weken uit om jezelf de tijd te geven voor herstel.

Jump Squat

De sprong squat is op zichzelf een krachtige oefening voor het conditioneren. Als u een concurrent op zoek naar uw verticale sprong te verhogen bent, kunt u een gewicht vest toe te voegen voor snelle resultaten. Om de squat sprong uitvoeren, vertrouwd te raken met de positionering en uitvoering van een reguliere squat. Voeten moeten op schouderbreedte uit elkaar of breder zijn. Zoals je buigen op de knieën en naar beneden komen, zuigen in je maag, houd uw rug recht en borst omhoog, zorg ervoor dat de knieën nooit gaan over de voeten. Als je de flexibiliteit, kan je langs parallel hurken om een ​​comfortabele diepte. Vanuit deze positie, spring zo hoog in de lucht mogelijk te maken. Bij de landing, ga direct naar het kraakpand in één vloeiende beweging. Elke sprong moet zo explosief mogelijk zijn. Voeg een gewicht vest bij 10 procent van je lichaamsgewicht te starten, gestaag toe het gewicht zo je sterker geworden. Deze oefening wordt traditioneel uitgevoerd gedurende 3 tot 5 sets van 10 of meer herhalingen met voldoende rustpauzes. Deze oefening zal richten op de rug en benen, twee van de belangrijkste spiergroepen verticale springen.

Tuck Jump

De Tuck jump is een krachtige verticale training oefening die eerst moet worden uitgevoerd en geperfectioneerd zonder het gewicht vest. Basisvorm omvat staan ​​met de voeten op schouderbreedte uit elkaar en knieën licht gebogen. Vervolgens springen explosief en breng knieën borst of zo hoog mogelijk. Na de landing op de bal van je voeten, herhaal onmiddellijk. Je zou bijna niet laat uw voeten de grond raken, alsof je probeert om hete lava te vermijden. Deze oefening is belastend en dient te worden uitgevoerd met een gewogen vest voor niet meer dan 3 sets van 10 herhalingen, met voldoende rusttijd tussen de sets.

Push Press

Een push pers wordt beschouwd als een traditionele gewicht opleiding oefening voor de schouders en lijkt niet te veel te doen met springen hebben. Zoals vermeld op de website van fitness Sporten Fitness Advisor, maar de armen dragen bij bijna 10 procent van het springen macht. Door duikt de armen in een opwaartse beweging als je springt, til je in de lucht met een hoger vermogen. In een push pers, je houd 2 halters. Je moet je benen te gebruiken bij het opdrijven van het gewicht door een lichte buiging in de knieën voor elke herhaling wordt uitgevoerd. De meeste van de stroom komt echter uit de kern en de schouders. Het gewicht vest dwingt je om meer inspanning in de kern uit te oefenen. De dumbbells zet extra stress op de schouders. Het gewicht voor de halters niet te belasten, omdat het wordt gecombineerd met het gewicht vest voor deze oefening. Met behulp van de lichte buiging in de knieën om de quads, buigen en vervolgens druk op schouders zo explosief mogelijk te activeren. Na het persen onmiddellijk buigen en druk nogmaals in een vloeiende beweging. Zodra u het gewicht te verwijderen, krijgt u een sterkte en lichtheid in je bovenlichaam dat je sprong door inches zal toenemen voelen.