Weight Training Routines voor Politie & amp; het leger

Weight Training Routines voor Politie & amp; het leger

Militairen en politieagenten dienen om onze vrijheden te beschermen. Om veilig en efficiënt uitvoeren van hun werk taken, moeten ze lichamelijk en geestelijk fit zijn. Als gevolg daarvan hebben krachttraining routines ontwikkeld voor politieagenten en militairen. Deze routines rekening houdend met de fysieke en mentale eisen aan de juiste oefeningen en de intensiteit van de oefening te kiezen.

Lichaamsgewicht

Lichaamsgewicht training is een van de eenvoudigste vormen van krachttraining. Oefeningen zoals push-ups, pull-ups, sit-ups en squats kan op elk moment worden uitgevoerd, waar dan ook zonder speciale apparatuur. Dit maakt het mogelijk soldaten in het buitenland ingezet om gewicht opleiding workouts uit te voeren zonder toegang tot een fitness club of de fitnessruimte. Deze functionele oefeningen bouwen kracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen van de spieren aan prestaties op het werk te verbeteren. Een voorbeeld van een lichaamsgewicht workout omvat het uitvoeren van 100 pull-ups, 100 push-ups, 100 sit-ups en 100 squats zo snel mogelijk.

circuits

Circuit training is bekend voor het verbeteren van kracht tijdens het branden van lichaamsvet en het verhogen van de hartslag. Voor politie en leger, de circuits zijn voorzien van een reeks van krachttraining oefeningen herhaald in de juiste volgorde. Monster oefeningen kunnen squats, deadlifts en lunges voor het onderlichaam en schouder persen, reinigt en bankdrukken voor het bovenlichaam. Een circuit opstelling de stations voltooien en uitvoeren zo veel herhalingen mogelijk 60 seconden en onmiddellijk naar het volgende station en voer zoveel herhalingen in 60 seconden. Herhaal dit gedurende 20 minuten.

CrossFit

CrossFit is een sterkte en conditionering programma dat functionele bewegingen verwerkt in hoge intensiteit workouts. Naar aanleiding van een "voortdurend gevarieerd" trainingsprogramma, de CrossFit krachttraining workouts de voorbereiding van de politieagent en militair soldaat te worden bereid in de lijn van het recht. Een monster CrossFit krachttraining workout voor politie en leger omvat het uitvoeren van liften zoals deadlifts, front squats of schouder persen bij maximale belasting. Bijvoorbeeld, het uitvoeren van vijf sets van vijf herhalingen voor elke lift.

PT Test

De fysieke training proef - meestal aangeduid als de "PT" test - is een gemeenschappelijke kracht norm voor politie en leger. Als gevolg hiervan, een PT gewicht opleiding routine is ideaal voor het bereiden van de politieagent of soldaat voor de test samen met de voorbereiding van de lijn van het recht. In een typische PT test, de oefeningen omvatten push-ups, sit-ups en een getimede run. Voor een workout routine, uit te voeren zo veel herhalingen mogelijk te maken voor push-ups en sit-ups en onmiddellijk af met een getimede run van 800 meter of één mijl.