Weight Loss in the Face

Weight Loss in the Face

Mensen hebben de neiging om eerst opmerken gezicht gewichtsverlies, omdat je de neiging om te kijken naar een persoon van boven naar beneden, verklaarde Dr Luisito Dingcong, een psychiater aan Bright Horizons in Clearfield, Pennsylvania, in een interview. Ook kunt u uw gewichtsverlies pogingen voorafgaand herkennen in je gezicht om ze te merken elders op je lichaam. Echter, sommige mensen vinden het gezicht vet zeer moeilijk te verminderen.

spot Reduction

Je kunt niet ter plaatse te verminderen, aldus Jessica Mathews, certificering directeur van de American Council on Exercise. Spot verlaging is gebaseerd op de overtuiging dat je vet verbranden een deel van het lichaam door zich te richten oefening op dat gebied. Helaas, oefenprogramma's die zich uitsluitend richten op cardio workouts of krachttraining slechts een deel van het lichaam niet om spieren op te bouwen door het hele lichaam en hebben slechts beperkte mogelijkheid om spiermassa op te bouwen en vet te verbranden. Alleen een gezond dieet en regelmatige lichaamsbeweging dat zowel aërobe en spierversterkende oefeningen bevat zal helpen je verliest het gezicht vet.

Gezond eten

U kunt snel verminderen uw calorie-inname en het vergroten van uw gezicht gewichtsverlies door het maken van een aantal eenvoudige veranderingen in uw dieet. Verminder het aantal calorieën dat je in uit drankjes door het vervangen van calorierijke dranken zoals frisdrank, alcohol en koffie met water of light-frisdranken, adviseert Help Guide. U kunt voller langer te blijven en te helpen cravings afweren door het eten van magere eiwitten en volkoren voedingsmiddelen bij elke maaltijd of snack. Zorg ervoor dat u ten minste vijf porties fruit en groenten per dag te eten door ze toe te voegen aan uw favoriete gerechten of het eten van hen in de plaats van calorierijke snacks.

Aerobic oefening

Om gewicht te verliezen, moet u wellicht matig intensieve lichaamsbeweging per dag uit te voeren voor 60 tot 90 minuten, volgens de American College of Sports Medicine. Echter, veel mensen zullen resultaten met de 30 minuten matig intensieve lichaamsbeweging aanbevolen voor de cardiovasculaire gezondheid te zien. Begin langzaam met een paar van 10 minuten matig intensieve trainingen per dag en voeg de tijd om uw training als uw conditie toeneemt. Verhoog je de kans op vast te houden aan een trainingsprogramma door het uitvoeren van aërobe activiteit die u genieten. Hoe meer oefening je krijgt, hoe sneller je gewicht te verliezen in je gezicht.

Krachttraining

Krachttraining helpt bij de opbouw spieren, die meer calorieën verbrandt dan vet. Hoe meer spieren je hebt, hoe sneller je zal het gezicht vet te verbranden. Voer een minimum van acht tot 12 herhalingen van acht tot 10 oefeningen met weerstand minstens twee keer per week, adviseert de American College of Sports Medicine. Weerstand kan komen in de vorm van zelfgemaakte gewichten, vrije gewichten, gewicht machines of uw lichaamsgewicht. Voer genoeg krachttraining oefeningen om de meeste van de grote spiergroepen in je lichaam te werken.

Facial Oefening

Het uitoefenen van het gezicht kan toon en vorm van de gezichtsspieren, maar zal weinig doen om uw gezicht vet te verminderen, aldus Patricia Pierce, een professor en de afdeling voorzitter van de Beweging en Rehabilitative Sciences afdeling Slippery Rock University in Slippery Rock, Pennsylvania, tijdens een lezing over spot reductie. Facial oefeningen zal helpen om je spieren sterk en kan helpen voorkomen dat hangende gezichtshuid zoals je gewicht te verliezen. Echter, repeterende bewegingen van het gezicht ook leiden tot de vorming van rimpels. Facial yoga lijkt de beste spierversteviging en rimpels voorkomen bieden, maar elke repetitieve gezicht oefening kan leiden tot de vorming van rimpels.