Weight Loss Eating Plan for Women

Weight Loss Eating Plan for Women


Als vrouwen, zijn we vaak te horen dat we zijn emotionele eters, dat onze hormonen maken het moeilijker om gewicht te verliezen, of we gewoon moeten accepteren dat onze lichamen nooit meer hetzelfde zal zijn als we kinderen hebben. Misschien is er een kern van waarheid dat alles, maar geloven dat het van ganser harte kan ook ons ​​het gevoel hopeloos in de strijd om gewicht te verliezen, dus zet alles opzij en neemt een positieve houding over je capaciteiten en vastberadenheid om gewicht te verliezen. Met een uitgebalanceerd dieet en lichaamsbeweging, het is niet zo onmogelijk als iedereen wil dat wij denken dat het is!

evenwichtige voeding

Focus op het creëren van een evenwichtige voeding in plaats van het uitsnijden van koolhydraten, het elimineren van vet, en vergeet suiker als fad diëten zou je doen. Je mag nooit meer weg te komen van het tellen van calorieën, maar door de integratie van complexe koolhydraten, mager eiwit, en enkelvoudig onverzadigde vetzuren in uw dagelijkse snacks en maaltijden, kunt u tevreden bent met de calorieën je verbruikt voelen.

Complexe koolhydraten langer duren voor je lichaam te verteren en u helpen om langer een vol gevoel. Dus hele granen en vezels in granen, haver, brood, pasta en crackers moeten hun weg maken in uw maaltijden. Groenten bieden complexe koolhydraten in de vorm van vezels, dus nemen selderij, broccoli, sla en spinazie in uw dieet. De vruchten zijn rijk aan antioxidanten en ook complexe koolhydraten, dus trakteer uzelf op frambozen, appels en aardbeien als ze in het seizoen. De eenvoudige koolhydraten zoals suiker, moet gebleekt meel, en over-bewerkte voedingsmiddelen worden vermeden, maar kan een geweldige boost van energie wanneer gegeten met mate net voor of na een harde training.

Eiwit wordt gebruikt in elk deel van ons lichaam, en de integratie van mager vlees zoals wit vlees kip, kalkoen, eieren, of zelfs mager rund- en varkensvlees zullen wat afwisseling en toe te voegen als één of ander aroma aan uw dieet. Vetarme zuivelproducten zoals melk, yoghurt en kaas zijn goede bronnen van eiwit en zo zijn noten en zaden. Eiwit levert belangrijke aminozuren en brandstof voor je lichaam te herstellen, teruggroeien, en de wederopbouw van de cellen, haar, spieren, nagels, en organen. Eiwit kan ook helpen om een ​​vol gevoel en geef uw lichaam energie voor de oefening.

Enkelvoudig onverzadigde vetzuren worden gevonden in avocado's, olijfolie en lijnzaadolie, noten, zaden, sojabonen, en donkere chocolade. Volgens www.medicinenet.com zijn MUFA bewezen buikvet verminderen, terwijl ook het risico van hoge cholesterol en hart-en vaatziekten. Het belangrijkste om te onthouden is dat al het vet, of verzadigd of onverzadigd, hebben 9 calorieën per gram, zodat ze kunnen snel toevoegen. MUFA moet ongezonde vetten te vervangen in uw dieet, maar je moet nog steeds je calorieën op een gematigd niveau per dag te houden, tussen 1600 en 2000, afhankelijk van uw niveau van activiteit, gewichtsverlies doelen, en de huidige gewicht en lengte.

portiegrootte

Portiegrootte en de maaltijd frequentie zijn belangrijk voor vrouwen die proberen om gewicht te verliezen. Op dieet vermindert de hoeveelheid voedsel dat je eet, wat uiteindelijk kan je lichaam te sturen in een honger-modus waar het hamstert elke calorie het krijgt omdat het niet weet wanneer de volgende maaltijd zal komen. Kortom, je metabolisme vertraagt ​​dramatisch, dus je zou moeten eten nog minder te blijven om gewicht te verliezen. Een succesvol programma van het gewichtsverlies zal helpen om de snelheid van uw metabolisme als je bezuinigen op calorieën. Een manier om dat te doen is om meerdere kleine maaltijden te eten gedurende de dag. In plaats van vasthouden aan de traditionele drie maaltijden per dag, strek je voedsel uit over 5-6 maaltijden per dag. De waarschuwing van de cursus is om die maaltijden klein te houden - ergens tussen de 100 en 400 calorieën per stuk. Voor elk van deze maaltijden, proberen om complexe koolhydraten, mager eiwit, en MUFA's op te nemen. Dat is misschien moeilijk klinken, maar een kalkoen sandwich kan gemakkelijk past het wetsvoorstel: een volkoren pita zak gevuld met magere kalkoen Deli vlees, magere kaas, plakjes avocado, sla, en een lichte vinaigrette. Als je het goed doet, dit alles kan blijven onder 250 calorieën!

Bewustwording van Triggers

Zoals www.womenandweight.com vertelt ons, vrouwen zijn meer vatbaar zijn voor emotioneel eten. Dus om te voorkomen dat een rommelige breuk uit te draaien in een avond op de bank met een bad van ijs en een gigantische lepel, doe wat werk nu om jezelf op de hoogte van de soorten situaties of emoties die leiden tot overmatig te maken. U kunt vinden dat je gedachteloos eten wanneer u zich verveelt, gestrest, angstig, depressief, of moe. Maar weten deze tendensen zal u toelaten om de eetgewoonten je hebt ontwikkeld als resultaat voorkomen.

Een truc is om zich te ontdoen van al het ongezonde snacks in uw huis en beloof ze nooit kopen. Als je gestrest, iets knapperig en het enige wat je hebt in het huis verlangen is wortelen, een beetje te snacken zal veel schade aanrichten aan de omvang in de ochtend.

Zodra u een acute bewustzijn van je eetgewoonten als ze betrekking hebben op uw stemmingen, zult u beter voorbereid zijn om je hand te stoppen voordat het duikt in de zak chips voor de tiende keer zijn.