Weight Loss Artsen in Indianapolis

De obesitas-epidemie verspreidt zich door het hele land, en Indianapolis is niet immuun. Volgens de Trust for America's Health onderzoek gedaan in 2009, meer dan 68 procent van de Amerikanen zwaarlijvig zijn. In dit zelfde jaar, de enquête bleek dat 28,1 procent van de Hoosier volwassenen zwaarlijvig waren. Veel zwaarlijvige mensen vinden dat ze een meer optimale gewicht niet kan bereiken op hun eigen en in plaats daarvan op zoek gaan naar medische hulp. Indianapolis heeft veel opties voor u beschikbaar voor gewichtsverlies artsen, ook wel bekend als bariatrische artsen.

types

Twee algemene types van gewichtsverlies artsen zijn in Indianapolis: chirurgische en niet-chirurgische. Terwijl "chirurgische" uiteraard brengt een bariatrische chirurgie, "niet-chirurgische" programma's bestrijken een breed scala aan mogelijkheden, van eenvoudige calorie beperking met de oefening programma's die zich richten op het gewichtsverlies shakes en medicijnen. Ziekenhuis bariatrische programma's bieden meestal beide opties, terwijl nonhospital programma's zijn vaak niet-chirurgische alleen.

overwegingen

Gewichtsverlies artsen vereisen meerdere bezoeken over een periode van maanden of u een chirurgische of niet-chirurgische optie te kiezen. Daarom moet u de financiële en geografische problemen te overwegen. Wilt u de verzekering van uw gewichtsverlies programma voort te zetten, controleer dan of het programma past parameters van uw verzekering; Vaak worden de kleinere chirurgische alleen artsen niet gedekt.

Northern Indianapolis

Noordelijk Indianapolis biedt een verscheidenheid aan opties voor gewichtsverlies artsen. In Carmel, St. Vincent Ziekenhuis biedt de St. Vincent Bariatrische Center of Excellence. Community Hospital North heeft ook een bariatrische programma. Deze programma's bieden zowel chirurgische en niet-chirurgische opties met gewichtsverlies artsen. Indy Optifast is op Shadeland Avenue net ten noorden van 71st Street en biedt een-arts geleid programma dat zich richt op niet-chirurgische gewichtsverlies met behulp van speciale shakes en arts interventie.

binnenstad van Indianapolis

In het centrum van Indianapolis, verschillende ziekenhuizen deel uitmaken van het Clarian Health netwerk. Beide Indiana University Hospital en Methodist Hospital house artsen die zich richten op het gewichtsverlies. Deze artsen meestal de praktijk van het Clarian Bariatric Center, maar hebben ook kantoren binnen hun respectieve ziekenhuizen. Net als de St. Vincent-programma, heeft het Clarian programma is uitgeroepen tot een Bariatrische Center for Excellence door de American Society for Metabole en bariatrische chirurgie.

zuidelijk Indianapolis

Zuidelijk Indianapolis opties voor gewichtsverlies artsen groeien. Community Hospital South biedt toegang tot gewichtsverlies artsen van hun netwerk. St. Francis Hospital biedt ook een ASMBS Bariatrische Center for Excellence waarmee u kunt kiezen tussen chirurgische en niet-chirurgische artsen.