Water Aerobic Workouts & Fitness Training

Water Aerobic Workouts & Fitness Training


Water aërobe training zijn een vorm van fitness training die gunstig zijn voor mensen met een fitness niveau kan zijn. Het omliggende weerstand van het water zorgt voor een uitdagende omgeving voor het uitvoeren van oefeningen, volgens de American College of Sports Medicine. Fitness training met water aerobics kan atletische prestaties te verbeteren, te helpen bij het herstel en de activiteiten die nodig zijn voor het dagelijkse leven te verbeteren.

Hart- en Water Workout

Tijdens een water-aerobics workout, wordt hydrostatische druk nogmaals op de borst en het lichaam, volgens de Aerobics en Fitness Association of America. Dit soort druk helpt om uw luchtwegen te versterken, waardoor het makkelijker wordt om te ademen als je op het land. Dit is vooral nuttig bij het beheer van de eisen van de cardio gedeelte van uw training, als je meer zuurstof nodig.

Weerstandstraining

Water is een vorm van vloeibare weerstand die je lichaam omringt tijdens een aquarobics klasse. Bewegingen uitgevoerd met een gemiddelde snelheid in water ongeveer 12 tot 15 maal meer resistent ten opzichte van dezelfde beweging die wordt uitgevoerd op het land, volgens de Aerobics en Fitness Association of America. Aangezien alle bewegingen kunnen worden weerstaan ​​in het water, kan gespierd conditionering worden bereikt met een water-aerobics.

Weight management

Water aerobics is een ideale vorm van fitness training voor gewichtsverlies en gewichtsbeheersing, vooral voor mensen met overgewicht en zwaarlijvige personen. Wandelen in water bij 2 MPU vereist meer werk in vergelijking met die bij de overeenkomstige snelheid op een loopband, betekent meer calorieën verbrand terwijl in water. In een water-aerobics, wordt een groter volume van de verrichte werkzaamheden met minder stress te botten en gewrichten van het lichaam. Een 30-minuten water aerobics klasse kon ongeveer 345 calorieën verbruiken zonder de impact van het land, volgens de Aerobics en Fitness Association of America.

Equipment Toepassingen

Om de hoeveelheid fitness training te maximaliseren tijdens een aquarobics klasse kunnen verschillende onderdelen van de uitrusting worden gebruikt. Oppervlakte uitrusting, zoals handschoenen zwemvliezen, vinnen en niet-drijvende halters, biedt weerstand in alle richtingen en kan overbelasting beïnvloeden. Drijfvermogen apparatuur, zoals drijfvermogen halters, riemen en noedels, verbetert het drijfvermogen van de ledematen of lichaam. Zwaartekracht gebaseerde apparatuur, zoals de aquatische stap verbetert zwaartekracht belasting op het onderlichaam en vermindert het drijfvermogen effect tijdens de oefening. Water apparatuur maakt gebruik van de weerstand en de zwaartekracht, terwijl land gewichten poundage, volgens de Aerobics en Fitness Association of America.