Wat zijn schurft Meds?

Geen over-the-counter behandeling effectief lost het jeukende huiduitslag veroorzaakt door schurft, neemt nota van de Centers for Disease Control. Schurft medicijnen beschikbaar zijn door alleen op recept.

Eerste lijn behandelingen

Schurft worden meestal behandeld met permethrine crème of lotion crotamiton, volgens CDC. Permethrin crème is geschikt voor die twee maanden en ouder. Cromatiton lotion is goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration voor het gebruik door volwassenen.

Andere lokale behandeling

De CDC merkt op dat lindaan lotion kan worden voorgeschreven bij de eerste lijn behandelingen mislukken of als ze niet worden getolereerd. Lindaan ook meer kans op centrale zenuwstelsel. Lindaan wordt niet gebruikt bij kinderen, ouderen, mensen met epileptische stoornissen, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, en die in het kader van 110 pond.

Hoe actuele medicatie Work

Schurft topische geneesmiddelen worden toegepast op de huid van de nek, bepaalt de Mayo Clinic, liet gedurende ongeveer acht uur en afgespoeld. De CDC merkt aanvullende behandeling kan nodig zijn als jeuk langer duurt dan twee tot vier weken of als er een nieuwe uitslag ontwikkelt.

orale medicatie

Mondelinge ivermectine kan worden gegeven wanneer de patiënten geen actuele medicatie kunnen verdragen of wanneer ze niet werken. De CDC dat twee of meer doses ivermectine nodig zijn.

Schurft Behandeling Feiten

De Mayo Clinic merkt op dat, omdat schurft gemakkelijk wordt overgedragen, die vaak in hetzelfde huishouden worden gelijktijdig behandeld, evenals iedereen met wie een patiënt in de buurt, langdurig lichamelijk contact heeft gehad.