Wat zijn Natriumbicarbonaat Drops?

Wat zijn Natriumbicarbonaat Drops?


Natriumbicarbonaat, algemeen bekend als zuiveringszout, kan worden gebruikt om een ​​oplossing te maken. Druppels worden gebruikt om te verzachten oorsmeer opbouw, waardoor makkelijker passage uit het oor, hetzij op eigen of vergemakkelijkt door uitspuiten in een medische setting. Natriumbicarbonaat druppels kunnen worden gemaakt en gebruikt thuis met de juiste recept en opslag richtlijnen.

ear Wax

Cerumen is een kleverige vloeistof die in de was klieren van het uitwendige oor. Oorsmeer is een combinatie van cerumen, zweet en dode huidcellen. Het doel is om een ​​fysieke barrière tussen het binnenoor en de buitenwereld verschaffen, waardoor het binnenoor beschermen tegen alles dat kan komen. Oorsmeer regelmatig migreert uit het oor, het handhaven van een goede balans. Af en toe een ophoping van oorsmeer kan vormen als gevolg van ofwel overmatige productie oorsmeer of minimale eliminatie. Wanneer dit gebeurt, kan de pijn, infectie en gehoorverlies leiden.

Het maken van Drops

Natriumbicarbonaat druppels kunnen ofwel worden gekocht of thuis gemaakt; zij zijn algemeen beschikbaar in een 10 procent oplossing, waardoor 10 g natriumwaterstofcarbonaat honderd milliliter water, volgens Experimental Biosciences. Meng een theelepel bakpoeder met twee ounces of een kwart kopje warm water en roer tot de baking soda volledig is opgelost. Store druppels in een glazen fles met een druppelaar deksel. Hoewel het warm water moet worden gebruikt bij het mengen druppel oplossingen, altijd laat het afkoelen tot kamertemperatuur alvorens daalt naar de gehoorgang.

Gebruik

Als u gebruik maakt druppels thuis, moet u uw handen grondig te reinigen voordat u begint, zodat er geen vreemde materialen te introduceren in het oor. Reinig het oor volledig met warm water en laat ze drogen. Eenmaal droog, je hoofd schuin zodat het aangetaste oor omhoog en laat 4-5 druppels vallen in het oor; Wees voorzichtig de container niet te raken aan de binnenkant van het oor. Blijf in deze positie gedurende enkele minuten zodat de druppels contact opnemen met de oorsmeer. Herhaal 1-2 keer per dag gedurende vijf dagen. Als er geen verbetering is gevoeld, contact opnemen met het kantoor van uw arts. In een medische setting, druppels worden door een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg worden toegepast en gevolgd door uitspuiten de gehoorgang.

waarschuwingen

Drops mag extern uitsluitend worden gebruikt en mag niet worden gedeeld tussen individuen. Volgens Patient UK, kan een mild stekend gevoel aanwezig zijn op aanvraag. Als dit wordt erg pijnlijk of andere symptomen te ontwikkelen, contact op met uw zorgverlener. Natriumbicarbonaat druppels mag nooit gebruikt worden door iedereen met een geperforeerd trommelvlies. Zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, mensen met een geschiedenis van medicatie allergieën, en iedereen die andere medicijnen moeten hun arts raadplegen voordat u natriumbicarbonaat oordruppels.

opslagruimte

Zoals bij alle medicijnen natriumbicarbonaat druppels buiten het bereik van kinderen moeten worden gehouden. Ze moeten worden opgeslagen in een koele, droge plaats als warmte en zonlicht kunnen hun werkzaamheid beïnvloeden. Druppels moet worden weggegooid vier weken na produktie of vier weken na opening commercieel geproduceerde druppels.