Wat zijn fluoriet Stones?

Wat zijn fluoriet Stones?


Fluoriet stenen, of zorgen stenen, zijn glad, ovaal edelstenen. In verschillende culturen, zorgen stenen worden gebruikt om stress te verlichten en te helpen bij meditatie. In de holistische geneeskunde, worden fluoriet stenen gebruikt voor hun speciale helende eigenschappen. Fluoriet stenen worden gewreven tussen duim en wijsvinger als een ontspanningstechniek. Ze zijn vergelijkbaar in de praktijk ballen of Chinese Ballen Baoding benadrukken.

Geschiedenis

Worry stenen zijn oorsprong in het oude Griekenland als "palm stenen." Palm stenen werden gebruikt in meditatie en ontspanning. De oude Grieken gebruikten natuurlijk gladde rotsen die op de kust had gewassen. Native Americans gebruikt soortgelijke stenen voor genezing en ceremoniƫle doeleinden. Ze geloofden dat verschillende mineralen bezat verschillende genezende eigenschappen. In de Verenigde Staten, de zorg steen piek in populariteit in de jaren 1970.

modern Gebruik

In de moderne tijd, zorgen stenen worden gebruikt voor zowel meditatieve en holistische doeleinden. New age beoefenaars geloven dat verschillende stenen hebben verschillende genezende eigenschappen. Modern religies gebruiken gebedskralen als een middel om de focus te verhogen en te verdrijven negativiteit. Modern zorgen stenen komen in een verscheidenheid van halfedelstenen, met inbegrip van kwarts, amethist, maansteen en fluoriet.

fluoriet

Fluoriet of fluospar, een halogenide mineraal met een calciumfluoride samenstelling. De naam is afgeleid van het Latijnse "fluo", wat betekent "te stromen." Het is een heldere, kleurrijke mineralen, en sommige soorten reageren onder ultraviolet licht. Fluoriet wordt voornamelijk gebruikt voor versiering. Synthetisch geproduceerd fluoriet wordt gebruikt als een vervanging van glas in high-presterende telescoop en camera lenzen.

helende eigenschappen

Holistische geneeskunde beoefenaars geloven dat fluoriet stenen hebben een aantal helende eigenschappen. Het verhoogt het concentratievermogen en versterkt het vermogen tot intellectuele ontwikkeling. Fluoriet stenen worden gebruikt tijdens de meditatie met het oog op de grond voelen en geconcentreerd. Blauw fluoriet staat voor rust en innerlijke rust. Gele fluoriet vertegenwoordigt begrip. Paarse fluoriet is de uitdrukking van de geest.