Wat zijn enkele Leuke Eerste Dag van School Outfits?

Wat zijn enkele Leuke Eerste Dag van School Outfits?

De dag van school - of u nu vijf of 50 - kan spannend en zenuwslopend op hetzelfde moment te zijn. Het is leuk om bekende gezichten weer te zien, ontmoet nieuwe vrienden en maak kennis met je leraar weten; maar het kan ook brengen verlegenheid, twijfel en onzekerheid tijdens het navigeren van uw nieuwe omgeving. Help combat de eerste dag kriebels door het dragen van een outfit die u kunnen helpen - of uw kinderen - vertrouwen en stijlvol.

Peuters en jonge kinderen

Peuters en kinderen tot de leeftijd van vijf zijn voortdurend op de weg. Kies een eerste-dag-van-de school outfit die is stijlvol en toch comfortabel en vlekbestendig. Leggings, ruim shorts en katoenen broek gecombineerd met een verstoorde T-shirt of kleurrijke tank top maken leuke outfits voor meisjes. Jongens zien er schattig in slim-gemonteerd jeans of skater-type shorts en een kleurrijke grafische T-shirt of polo. Zowel mannen als vrouwen kijken schattig in tennisschoenen - als kleurrijke hoge toppen of canvas sneakers - in gewaagde, heldere kleuren.

Kinderen

-Schoolgaande kinderen van zes naar negen kan nog steeds worden afgebouwd door de ouders, hoewel sommige onafhankelijkheid en individualiteit door middel moeten tonen in hun kleding. Veel-mix geëvenaard patronen in dezelfde kleurstelling en plezier detaillering is op het menu voor deze leeftijdsgroep. Bijvoorbeeld, meisjes kijken schattig in een heldere boerenbont rok, een gegolfde tank top en de coördinatie van sandalen met geometrische cut-outs. Jongens zien er goed in blauwe of groene korte broek, een vintage of pocket T-shirt en sneakers. Leuke accessoires, zoals haarbanden, rubber horloges en kleurrijke sokken voegen rente aan een eerste-dag outfit.

'Tweens and Teens

'Tweens en tieners hebben een speciale wens om te passen in, en gaan tot het uiterste om een ​​leuke eerste dag outfit sport. Meisjes leeftijden van 10, 11 en 12 kijken schattig in skinny jeans met een riem en patroon korte broek of rok gecombineerd met een blouse. Jazz-up van het ensemble door te kiezen voor dierenprints, stippen, bloem patronen of strepen. Strass versieringen, franje, leuke haaraccessoires en gelaagde kleding is ook populair bij deze leeftijdsgroep. Jongens kijken cool als sportief actief slijtage of cargo shorts gecombineerd met korte mouwen polo's of grafische T-shirts. Combineer deze outfits met felgekleurde tennisschoenen, mooie flats of patroon flip flops als toegestaan.

volwassenen

Volwassenen meer dan wie ook dat eerste indrukken toe te kennen. Vrouwen zien er goed uit in een conservatieve sundress of capri broek. Een andere optie is een luchtige blouse of globale druk top met een solid-gekleurde jeans of broek. Leuke schoenen kan de outfit pop maken - probeer wiggen, t-strap sandalen of enkellaarsjes. Voor mannen, blijf klassieker met broek, donkere jeans of kaki broek. Kies voor een korte mouwen polo shirt of een button-down in een vaste tint, plaid of gestreept patroon. Stijlvolle schoenen onder loafers, wing-tip schoenen of canvas sneakers.