Wat zijn de zwavel Cures voor Psoriasis?

Wat zijn de zwavel Cures voor Psoriasis?


In vorige eeuwen, well-to-do mensen stroomden naar zwavel minerale bronnen te nemen "de genezing," voor ziekten, waaronder psoriasis. Tegenwoordig wordt zwavel nog steeds gebruikt voor de behandeling van psoriasis, hoewel de huidziekte is niet te genezen. Zwavel in beperkte hoeveelheden is over het algemeen onschadelijk en zonder bijwerkingen, maar controleer altijd met een arts voordat u begint met de behandeling.

psoriasis

De rood, fragmentarisch huid aandoening die bekend staat als psoriasis kan mild zijn en nauwelijks van invloed op de patiënt of zijn zo ernstig het is invaliderende. Het wordt beschouwd als ongeneeslijk, maar symptomen kunnen komen en gaan, steeds meer uitgesproken in de winter. Voor die ernstig getroffen, zijn recept en over the counter geneesmiddelen beschikbaar, evenals andere therapieën waaronder lichte en massage. Zwavel is een oude behandeling die opluchting voor sommige patiënten heeft geproduceerd.

homeopathische Remedies

Homeopathische geneesmiddelen die zwavel en water zijn beschikbaar over de toonbank voor de behandeling van psoriasis. Andere ingrediënten in de remedie onder dennen teer, water hemlock en oleander. Pine teer is een veel voorkomende behandeling voor psoriasis. Om de twee tot vier uur, plaats 10-15 druppels op de tong, of vaker als dat nodig is voor pijn. Verminder de hoeveelheid als de conditie van de huid verdwijnt. De Food and Drug Administration (FDA) heeft niet geëvalueerd deze remedie. Methylsulfonyl-methaan, of MSM, is een biologisch zwavel die kan worden gemengd met water en gedronken voor de verlichting van huidaandoeningen, zoals psoriasis.

Mineral Springs

Sinds mensenheugenis, mensen met psoriasis hebben 'genomen van de wateren "aan zwavel-rijke minerale bronnen op zoek naar een remedie. Vandaag de dag, zoals veren blijven om patiënten aan te trekken. De meest voorkomende methode van opluchting, genaamd balneotherapie, omvat het onderdompelen in de wateren een half uur per keer. Deze behandeling vermeend vele kwalen, waaronder die van het ademhalings- en maagdarmkanaal helpen behouden.