Wat zijn de zwaarste P90X Workout Pull Ups?

Wat zijn de zwaarste P90X Workout Pull Ups?


Maïskolf pull-ups zijn de zwaarste P90X pull-ups volgens Tony Horton, de schepper van P90X. Horton stelt dit in de P90X "Rug en biceps" video, en zelfs een van de video demonstranten geeft toe dat hij haat corn cob pull-ups. De pull-ups zijn bijzonder moeilijk, omdat ze gebruik maken van dynamische bewegingen, waardoor je, van links naar rechts, vooruit, terug en weer naar beneden.

Corn Cob Pull-up Techniek

Begin een maïskolf pull-up met je handen vastgrijpen van de bar iets breder dan schouderbreedte in een bovenhandse positie - dat wil zeggen met je handpalmen van je af. Trek jezelf omhoog tot je hoofd is parallel aan de bar. Trek dan je lichaam naar links, naar rechts en weer terug naar het centrum. Duw jezelf terug uit de bar, trek jezelf dan terug in alvorens terug te vallen naar beneden. Herhaal dit proces zo vaak als je kunt.

-Voorzitter bijgestaan ​​Corn Cob Pull-ups

Omdat corn cob pull-ups zijn uiterst moeilijk, Horton raadt het gebruik van een stoel voor hulp als u niet in staat om dat te doen op uw eigen zijn. Plaats gewoon een stoel een paar voeten voor je. Plaats uw voet op de achterkant van de stoel om wat gewicht af te leiden van je armen. Hoe dichter de stoel is aan u, hoe makkelijker de pull-ups zullen zijn. U kunt deze wijziging te gebruiken voor elk type pull-up in P90X, maar je moet altijd iemand spotten u in het geval dat u slip van de stoel.

Resistance Band Corn Cob Pull-ups

Een alternatief voor het uitvoeren maïskolf pull-ups te pull-downs weerstand banden aan de bovenkant van een deurkozijn voeren. Dit is een geweldige optie als je geen pull-ups kunt doen, of als je gewoon niet een pull-up bar. Ga op de grond en trek de handgrepen van de bands alsof je het uitvoeren van een pull-up. Trek vervolgens verder aan de rechterkant, dan naar links. Trek dan weer even aan beide handvatten voor versoepeling uit en laat je armen terug naar de beginpositie.

Andere Pull-ups

De andere pull-ups in P90X voornamelijk uit traditionele pull-ups. Ze worden uitgevoerd met behulp van een normale, brede of smalle positie van de hand, met behulp van en bovenhandse grip of een onderhandse grip. In het geval van switch grip pull-ups vind je twee soorten pull-ups doen, afwisselend een bovenhandse en een achterbakse grip. Terwijl u deze andere pull-ups moeilijk kunnen vinden moeten ze niet zo hard als corn cob pull-ups, omdat zij een simpele op en neer beweging.